YLE Teema

 

Anonyymi

Fuck the propaganda kirjoitti:
"jotka ovat vakuuttuneita hoitavien lääkäreittensä kanssa siitä, että heidän sairastumisensa skitsofreniaan johtuu kannabiksen käytöstä."

Mitäköhän skitsofreenikon psykoottisessa mielessä kulkee jos henkilö on polttanu pilveä, mitäköhän lääkärit tuumailee. Itse olen nyt pari vuotta putkeen pössytellyt päivittäin ja käyttänyt muutakin paskaa, mutta sekoamisesta ei ole tietoakaan. ai niin ja ikää löytyy tällä hetkellä 16. Mutta se ei tarkoita ettenkö olisi hyvin tietoinen siitä mitä selitän. Faktat hallussa, toisinkuin joillain.


Pari vuotta on suhteellisen lyhyt aika ja olet aikas nuori muutenkin.
Itse poltellu nyt kaksi vuosikymmentä päivittäin ja täytyy sanoo et suosittelen sulle ja kaikille muillekin et lopetatte polttelun ja vaik syötte tai vaporisoitte.Mulla orastava keuhkoahtauma ja ei oo kivaa kun ei henki kulje.Oon vetäny myös röökii joten kiitosta kuuluu sillekin.Oikeestaan noi yhessä on se vaarallisin yhdistelmä esim.bongissa.
Muutenki suosittelen pitää polttelun korkeintaa viikonlopuissa ja ne muut paskat kannattaa jättää väliin kokonaa,niitäki tuli vuosikymmen siinä sivussa imailtua,ne vie pohjalle.Kannabiksen päivittäinen käyttö passivoi,ellei oo adhd.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.