YLE Teema

 

apua

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Melko leimaavasti suomennettu tämän ohjelman nimi... Osuvampi käännös olisi Kannabiksen varjopuoli / haittapuoli / huono puoli.

Hieman typerää markkinoida ohjelmaa pelolla.

Mitäs typerää siinä on, jos ennaltaehkäisee YHDENKIN lapsen/ nuoren pilvenpolton aloittamisen!!!?? Kyllä on typeriä ihmisiä tämäkin maa pullollaan. No, sinne ne työtätekevienkin veromarkat sitten menee kun hieman psykooseja hoidellaan, ARGH!!!

voi jeesuksen kevät mikä ajattelutapa! Kuulostaa lauseilta ihmisen suusta joka ei ole koskaan sitä kokeillut ja luulee tietävänsä pelkästään lukemalla. Mikäs sen helpompaa teinillä saada pää sekaisin nopeasti lauantai-iltana kun polttaa yksi sätkä mistä ei tule seuraavana päivänä pahaa oloa ja joka loppuu muutamassa tunnissa. miksi ei samantien oteta sitten alkoholia tai tupakkaa pois hyllyiltä, jos ajatellaan vaan ennaltaehkäsemistä ja verorahoja? jos mietit uudelleen niin mihinköhän suomalaisten työntekijöiden verorahat menee? kannabiksen käytön haittoihinko vai skitsofrenian hoitoon johon on geeniperimät suuressa roolissa ja käytön määrä? Jos mietit uudestaan niin kuinka paljon alkoholi ja tupakka aiheuttaa tälle maalle enemmän kustannuksia tai haittoja kuin kannabis? kuinka moni niihin kuolee ja saa oireita ja vakavia sairauksia niiden "laillisten myrkkyjen" käytöstä? yhtään kannabiksen käytöstä johtuvaa väkivaltarikosta tai kuolemaan johtanutta käyttöä en ole vielä tämän maan päällä kuullut. pilveä pitää osaa käyttää, niinkuin muitakin päihteitä. jos dokaat joka päivä niin tottakai susta tulee alkoholisti! siinä vasta puntit tutiseekin! jos käytät pilveä joka päivä niin tottakai passiivisoidut ja saattaa tuntua että asiat menevät päin helvettiä ja joillekkin harvoista saattaa tulla lieviä oireita skitsofreniasta tai psykoosista.
toki olen samaa mieltä, että nuoren kehittyvät aivot kaipaavat tätä hyvää kasvia kaikista vähiten, mutta se ei tarkoita sitä että se pitäisi kriminalisoida! nuoria pitäisi vaan valistaa sen käytössä eikä pelotella aivan onnettomilla otsikoilla ja dokumenteilla kuten tällä sivulla! pilvellä psykoosiin dokumentilla on haluttu vain pelotella vanhempia. jos katsotaan tilastoja ja muita dokumentteja tästä aiheesta, niin suhtautuminen muuttuisi täysin!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.