YLE Teema

 

Suosittelu lisätty!

Hei! Meillä äärimmäisen harvoin katsotaan mitään ohjelmaa silloin, kun se tulee, vaan digiboxilta silloin, kun meille sopii (=lapsiperhe). Niinpä onkin äärettömän ärsyttävää todeta, että Arbatin lasten alusta puuttuu 15 minuuttia, kun lähetysaikaa oli muutettu jo pari viikkoa sitten. Tämänpäiväinen Francon aikaa tuli myös aikaisemmin kuin viikko sitten - ja hiljan alkamisaika oli jo muuttunut kerran. Mikähän tämän tarkoitus on? Tallentavan laitteen autuus ja ihanuus on siinä, että ohjelman voi ohjelmoida etukäteen tallentumaan omia aikojaan ilman, että tarvitsee kytätä ohjelmatietoja (mihin meillä ei ole aikaa) - siinä hyvässä uskossa, että ohjelma tulee silloin, kun sen on alunperin ilmoitettu tulevan. Miksi kaikenmaailman kauniitjarohkeat tulevat vuodesta toiseen samalla kellonlyömällä, mutta Teema heitteleee alkamisajakohtaa mielivaltaisesti viikosta toiseen?

Julkaistu maanantaina 19.04.2010 0 kommenttia 92 suositusta

Teema vastaa: Asia on tiedostettu myös kanavalla, mutta tämän sarjan kohdalla on tilanne se, että sen kestot vaihtelevat suuresti. Se on äärimmäisen harvinaista nykyaikana, mutta tämän sarjan kohdalle se tapahtuu lähes joka osan kohdalla. Tästä syystä joudumme aloittamaan sarjan esittämisen aikaisemmin, jotta koko loppuillan lähetykset eivät muutu.
Ratkaisu ongelmaan olisi, että sen sijaan, että ajastaa nauhoituksen valitsee sen ohjelmaoppaasta niin moneksi viikoksi kuin ohjelmia on tarjolla. Tällöin sarja varmasti tallentuu oikeaan aikanaan riippumatta alkuajasta.
 

Suosittele92 Suosittelee

Lähetä linkki

Add comment


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Anna palautetta

(esim. ohjelma, josta annat palautetta tai kysyt)
(jos haluat, että vastaamme)
CAPTCHA
Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Lähetä sähköpostia

Lähettäjän nimeä ja sähköpostia ei ole välttämätöntä ilmoittaa lomakkeessa. Niitä kuitenkin tarvitaan, jos toivot vastauksen kysymykseesi.

Lähetä palautteesi tekstiviestillä

Voit lähettää kanavalle palautetta myös tekstiviestillä numeroon 17279.
Kirjoita viestin alkuun: teema (välilyönti) palaute (välilyönti) oma viestisi.
Viestin hinta on 0,50 euroa

Yhteystiedot

Kanavaesittelysivuilta löydät YLE Teemalaisten suorat yhteystiedot