YLE Teema

 

Teemalta tulisi hyvä ohjelma Venäjä halki 30:ssa pvässä. Olen katsomut sitä hiukan, mutta se Ville Haapsaaren habitus on niin vastanmielinen, että ei voi jatkaa katsomista. Miksi hän menee joka paikkaan ajamattomassa parrassa, ruokkoamattomana, tukka pitkänä ja pipo päässä. On kuin mikäkin korpien ukko. Ja hekin(ukot) osasivat siistiytyä ihmisten ilmoille mennessään. Kauniit maisemat ja mielenkiintoinen aihe, MUTTA ... Vaihtakaa kommentaattoria siistimpään.

Julkaistu lauantaina 11.09.2010 1 kommenttia 82 suositusta

Suosittele82 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Anonyymi

Ville on tosi iso stara Venäjällä. Se yhdestä elokuvasta.

Haapasalosta tuli Venäjällä tunnettu hänen näyteltyään elokuvassa Metsästyksen kansallisia erikoisuuksia (Osobennosti natsionalnoi ohoty, Особенности национальной охоты), jonka ensi-ilta oli Sotšin elokuvajuhlilla 1995. Elokuva on noussut maan kaikkien aikojen katsotuimmaksi komediaksi, ja sille valmistui 1998 Haapasalon tähdittämä jatko-osa Kalastuksen kansallisia erikoisuuksia. Huolimatta valtavasta suosiosta Venäjällä Haapasalo pysyi pitkään varsin tuntemattomana suurelle osalle suomalaisista. Vasta elokuvan Käki (2002) myötä voidaan Haapasalon katsoa nousseen Suomessa suuren yleisön tietoisuuteen. (wiki)

Hänen mahtava suosionsa liittyy tähän rooliin ja näin ollen hänen kannattaa tukea habituksellaan tätä imagoa, joka teki hänestä suuren staran.

Venäjällä asunut suomalainen

Add comment


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Anna palautetta

(esim. ohjelma, josta annat palautetta tai kysyt)
(jos haluat, että vastaamme)
CAPTCHA
Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.

Lähetä sähköpostia

Lähettäjän nimeä ja sähköpostia ei ole välttämätöntä ilmoittaa lomakkeessa. Niitä kuitenkin tarvitaan, jos toivot vastauksen kysymykseesi.

Lähetä palautteesi tekstiviestillä

Voit lähettää kanavalle palautetta myös tekstiviestillä numeroon 17279.
Kirjoita viestin alkuun: teema (välilyönti) palaute (välilyönti) oma viestisi.
Viestin hinta on 0,50 euroa

Yhteystiedot

Kanavaesittelysivuilta löydät YLE Teemalaisten suorat yhteystiedot