Hiillostettu ja hyllytetty

Julkaistu perjantaina 21.03.2014 3 4

Mitä miettii hiillostettu ohjaaja Tuukka Temonen Presidentintekijät-dokumentin ensi-illan jälkeen? Mikä kohussa on ollut hänelle se kaikkein hirvein hetki? Palveliko kohu elokuvaa? Kuinka röyhkeä ohjaaja saa olla?

Strada tapaa myös entisen Ylen toimittajan, nykyisen Seura-lehden toimituspäällikön Ari Korvolan. Korvola kertoo, miltä tuntuu kun dokumenttiohjelma oikeasti päätyykin hyllylle.

 

Täältä lisää Stradaa!

 

Suosittele4 Suosittelee

perjantaina 21.03.2014

Ei jäänyt toimittajan mielipide ja asenne Kokoomusta kohtaan epäselväksi. Tuukka Temonen "pikkaisen rikkoi sopimusta" ?

Kaveri lupasi tehdä dokumentin Sauli Niinistöstä, teki dokumentin kuitenkin tausta ihmisistä. Ko. ihmiset eivät olleet antaneet lupaa itsensä näyttämiseen dokumetissa, silti ovat nyt siinä pääosassa.
Ongelmahan Turusella ei varmaankaan ole missä valossa he tulevat dokumentissa esiin, vaan se ettei Temonen tehnyt mitä lupasi, vaan teki ilman mukana olleiden lupaa jotain muuta.

Huono toimittaja. Huonosti tehty. Tästä syystä ohjelma varmaan onkin niin vähän katsottu =( Harmi, kulttuurista saisi myös hyvää ohjelmaa.

Jukka

perjantaina 21.03.2014

Itse pidän dokumenttia rehellisenä, en ymmärrä kohunnousua.

lauantaina 22.03.2014

Kiitos palautteesta! Mutta toisin kuin oletat, Strada on varsin katsottu ohjelma. Uusinnat yhteenlaskien ohjelma kerää tasaisesti 400 000 katsojaa. Kaikkia Stradan nettiklippejä katsotaan viiikossa keskimäärin 7000 kertaa.
Olli/Strada

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä