Sanna myöntää: Vien ruudussa jo liikaa tilaa

Julkaistu keskiviikkona 29.02.2012 7 128

 

Hyppään Stradan kyydistä pois täydessä vauhdissa. Tai hyppään ja hyppään. Ison mahani kanssa lähinnä kierähdän, vierähdän, lyllerrän ja toisinaan pyllähdän.

 

Koska oloni ei ole enää notkein mahdollinen, eikä ruudussa tunnu olevan tilaa samanaikaisesti minulle ja haastateltavalleni, lienee aika siirtyä äitiyslomalle.

 

Sopeutuminen äitiyslomailuun saattaa kuitenkin aiheuttaa hankaluuksia, sen verran kiivaaseen tempoon olen tottunut. Ja yksi syypää on Strada. Sen tekeminen on hektistä hommaa, jossa huiskitaan suuria linjoja räikein värein.

 

Olen oppinut keskeneräisyyden sietämistä, mutta myös yksityiskohtien tarkkuuden tärkeyttä.

 

Parasta tekemisessä on kuitenkin haastateltavat. Viisaita, charmantteja, omien alojensa huippuja. Olen rakastunut Stradan juttukeikoilla monta kertaa. Ohikiitäviä hetkiä, kummallisen intiimejä äkkinäisyydessään, tulee ikävä.

 

Viisaita ja charmantteja, hävyttömän taitavia ovat myös Stradan taustajoukot. Siis ne, jotka saavat Ivanin ja minut näyttämään oih, niin viisailta, charmanteilta ja taitavilta. Intohimoisten ihmisten kanssa on hyvä tehdä töitä.

 

Jään kaipaamaan yhteistä tekemistä, ongelmien ratkomista, näkökulmien keksimistä. Rakastan sitä, miten palaveriin tuotu idearaakile muuttuu ja kasvaa, vääntyy ja taipuu.

 

Rakastan sitä, miten Stradan tiimissä taistellaan oikeudesta omaan ideaan, puolustetaan omia kantoja, mutta lopulta nakataan parhaatkin ajatukset roskikseen toimivamman tullessa tilalle.

 

Rakastan sitä, että joku nostaa riman vähän korkeammalle, juuri kun olit valmis hyppäämään. Rakastan sitä, kun bussipysäkillä nainen kerää rohkeutensa ja kertoo nauttivansa ohjelmastamme. Ja fanittavansa Ivania.

 

Ivanin kanssa totuin elämään seksisymbolin varjossa. Olihan se joskus perin raskasta, mutta kestin kuin sissi.

 

Äitiyslomalla suunnittelen lähinnä roikkuvani netin sisustusblogeilla ja järjesteleväni sohvatyynyjä, leipovani pullaa ja antavani siankärsämöjalkakylvyn itselleni joka ilta.

 

Ja ehkä laitan vauvan kantoliinaan ja alan notkua Stradan palaverihuoneen ulkopuolella tuuheisiin viiksiin ja peruukkiin naamioituneena.

 

Rakkain terveisin

Sanna

 

PS. Kuvassa takanani Tuulianna, joka tulee Ivanin uudeksi pariksi.

 

Strada jatkuu täällä

 

 

Suosittele128 Suosittelee

keskiviikkona 29.02.2012

Hei, te kaksi olette olleet mieheni ja minun perjantai-illan pelastus. Kiva että edes yksi telveisiomaksun arvoinen televisio-ohjelma, muuten aina ajattelen radiolle antavani nuo veromarkkani, tosin en enää kun yle-puheellakin on urheillua!!!! Näin hieman vanhempana (no, 45 v.) äitinä ja vanhan koulukunnan (ainakin jotenkin) edustajana sitä miettii, että te olette tehneet tästä nykyajan narsismista taiteenlajin. Jotenkin niin notkeasti, ettei se ole edes haitannut. Toivotan hyvää jatkoa ja onnea tehtaalle, kun se aika koittaa. Tuu takasii! t. K&H

keskiviikkona 29.02.2012

Tuu pian takaisin, Sanna!

keskiviikkona 29.02.2012

Strada on meidän perheessä must-ohjelma. Itse asiassa jouduin ostamaan Sannan takia jo isomman telkkarinkin, joten oisit voinut minun puolestani vielä pinnistellä. Tervetuloa Tuulianna. Älä ota paineita. Ei näytä Sanna ja Ivankaan ottavan. Painotan sanaa "näytä". Menestystä Sannalle Stradakin tärkeämmässä.

keskiviikkona 29.02.2012

Olette mahtavia. Kiitos hyvästä ohjelmasta. Haastatteluista välittyy se hetken taika myös ruudun toiselle puolelle.

keskiviikkona 29.02.2012

Oikein hyvää ja iloista äitiyslomaa, Sanna! Mutta muistathan tulla takaisin ruutuun ja ohjelmaan Strada! Onnistunut ohjelma ja ennen muuta erittäin hyvä toimittaja-duo Sanna ja Ivan!

perjantaina 16.03.2012

Koeta pärjäillä, Sanna, sen aikaa kun Tuulianna on paikallasi. Olen pitänyt Stradasta alusta asti sen jälkeen, kun toinen kulttuuriohjelma, K-rappu, loppui.

perjantaina 28.09.2012

Sanna, tuu takaisin, Tuulianna ei pärjää.

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä