Stradassa 26.3.

Julkaistu tiistaina 27.07.2010 0 119

Stradassa suuri kokkisota!

 

Satu Silvon ruokaremontti alkoi 20 vuotta sitten, kun takana oli tulehduskierre. Nyt hän pinkoo harjoitusten ja näytösten sekä Helsingin ja Tampereen väliä kasvisten, rehumehujen ja pähkinöiden avittamana.

Vaikka ei sillä, Satukaan ei ole tiukkapipo ruoan suhteen: ”Jos alkaa liian fanaattiseksi ruoan, liikunnan ja elämän suhteen, elämä lyhenee.”

Ivanilla taas on huutava nälkä. Hän ei ole syönyt päiväkausiin, koska ei halua syödä epäterveellistä ruokaa. Onko Sadusta apua, ja löytääkö Ivan mitään todistetusti terveellisiä nautintoja?

 

Sanna pokaa Tuuren makkaratiskiltä

 

Sanna päättää tehdä siskonmakkarakeittoa ja lähtee Hakaniemen halliin ostamaan aineksia.

Koko hallista löytyy yksi 600 gramman pussillinen siskoja. Samaan pussiin on iskenyt silmänsä muusikko, laulaja-lauluntekijä Tuure Kilpeläinen. Sanna tajuaa elämänsä tilaisuuden ja kutsuu itsensä Kaihon karavaani-yhtyeen harjoituksiin Tuuren luo.

Äidin opeilla itsensä kokiksi koulinut muusikko löytää paljon yhteistä musiikin tekemisessä ja ruuanlaitossa.

Kaihon karavaanin soittajat kokoontuvat harjoitusten lomassa soppakattilan ympärille keskustelemaan siskonmakkarakeiton olemuksesta, tiskauksesta joogana ja siitä, mitä haluaisi syödä viimeiseksi ateriakseen.

 

Wallu syö lenkkiä

 

Wallu Valpio syö kylmää lenkkiä ketsupilla.Kokkilegenda Jaakko Kolmonen ei voi sietää nykymenoa, vaan vaatii paluuta 60-luvulle ja lähiruoan aikaan.

Valkoisen talon keittiössäkin piipahtanut Aki Arjola liputtaa luomun puolesta keskellä Helsinkiä.

 

Lisää Stradaa

 

Suosittele119 Suosittelee

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä