Suomalaisten sydämessä

Julkaistu perjantaina 09.11.2012 4 78

Laulaja Tapani Kansa avautuu Stradalle mielenterveysongelmistaan. Vierailemme Tapsan kotona, missä selviää kuinka taiteilija voi nykyään. Ja kuinka hyvin Tuulianna osaa Tapsan hitit!

 

Täältä lisää Stradaa!

 

Suosittele78 Suosittelee

perjantaina 09.11.2012

Ihanan lämmintunnelmainen haastattelu. Tapani juttelee täyttä asiaa mm. mielenterveysasioista. Kiitos paljon Tuuliannalle ja koko Stradan tiimille kivasta jutusta !

lauantaina 10.11.2012

Todella hyvä haastattelu. Siinä oli välitön ja rento tunnelma ja sisälsi myös tärkeää ja rohkeaa puhetta arkaluonteisiksi koetuistakin asioista eli psyykkisestä sairastumisesta.

lauantaina 10.11.2012

Tapani Kansa, olen ihaillut sinua ja laulamistasi 40 vuotta ja sinä olet aina yhtä ihana ja suloinen. Olet lohduttanut jja laulanut sydämeeni rohkaisten elämäni eri tilanteissa. Pysy aina yhtä aitonna ja olet oikeasti vahva koska pystyt näyttämään haavoittuvaisuutesi. Olet todellinen artisti. Suurin haaveeni olisi joskus kuunnella taas lauluasi livenä. Odotamme Oulun konserttiasi suuresti. Kunnioittaen ja fanittain Elina Mäkinen

tiistaina 20.11.2012

Kyllä sukulaiset Savossa, Hämeessä ja Helsingissä kaikki yhä fanitamme Tapsaa,-etenkin miehet, jotka jo armeija-aikana saivat hyvät fiilikset Tapsan lauluista (kaseteilla)---

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä