maanantaina 22.11.2010

Tervehdys

Uusi päivä-sarja on saavuttanut aloituksensa jälkeen suurin piirtein sen katsojamäärän, minkä oletimmekin saavamme, kun tulemme täysille markkinoille kovaan kilpailutilanteeseen.

Ohjelman sisällöstä olemme saaneet tietysti palautetta sekä kielteistä että myönteistä. Suurin ilonaiheemme on se, että lapsiyleisössä ja nuorissa sarja on selvästi saavuttanut ison jalansijan ja tältä taholta tullut palaute on sellaista, jossa kiitellään sarjan lapsiystävällisyyttä ja myönteistä perusvirettä.

Tämä on ollut lupauksemme, josta pidämme tulevaisuudessakin kiinni. Teemme parhaillaan isoa yleisötutkimusta sarjasta ja kehitämme sarjaa koko ajan yleisömme toivomaan suuntaan. Siksi kaikki palaute on tervetullutta.

Yksi lähtökohtamme on ollut se, ettemme missään nimessä tee Salattujen elämien kaltaista sarjaa ja siinä olemme kyllä onnistuneet. Kun sarjamme koko ajan kehittyy, niin ehkäpä vielä koittaa se päivä, jolloin myös tämän palautteen lähettäjä palaa sarjamme pariin.

Työsuhteestani päättävät toiset, joten siihen en osaa ottaa kantaa, mutta viime vuosien TV2:n draamasarjojen (Maalaiskomediat, Karjalan kunnailla, Lehmän vuosi, Taivaan tulet, Parasta aikaa, Pirunpelto ym.) lukuja ja katsojatyytyväisyyksiä tarkastellessa voi myös vetää sellaisen johtopäätöksen, että monessa suhteessa on myös tullut onnistumisia.

Ystävällisin terveisin

Olli Tola

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä