You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

sunnuntaina 21.11.2010

Mikähän idea tässäkin oli taas miksata 9 x 30min 5 x 50 minuuttiin, sarjasta jäi pois noin 20min hienoja kamera-ajoja yms. muuta tunnelmaa ja sarjan atmosfääriä rakentavaa fiilistelyä ja varmasti myös joitain lyhyitä juonen kuljetuksen kannalta samantekeviä kohtauksia.
Myös se ärsyttää että sarjan mainio intro/outroteema on miksattu tässä uudessa versiossa jakson lopun päälle aivan kuten 2000-luvun amerikkalaisissa lässynlässysarjoissa. Musiikkia ei kuule kunnolla ja dialogia on hankala seurata kun musiikki soi alla. Näissä uusissa jaksoissa ei taida introbiisiä edes olla?

Samanlaisen täysin turhan "nykyaikaistamisen" koki myös Metsolat pari vuotta sitten. Uudessa typistetyssä Metsoloissa ei ole puoliakaan jäljellä alkuperäisen sarjan hienosta tunnelmasta. Vanhasta hyvästä sarjasta on leikottu typerä hektinen tynkä jotta DVD-julkaisussa yhdelle levylle mahtuisi enemmän materiaalia.

Hyvien Ihmisten Kylä mahtuu lyhentämättömänäkin kahdelle DVD-levylle. Pitää toivoa ettei YLE tee samaa virhettä toista kertaa kun on aika tunkea HYK levyille ja julkaisee leikkamattoman 9 x 30min (9x27?) eikä tätä 5 x 50min teknomiksausta...

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä