lauantaina 15.01.2011

Pitää sanoa, että kateus ei ole sen takana jos kritisoi ohjelmassa nähtyä morsiammen käytöstä tai sulhasen ryypiskelyjä. Tai muuten vaan kokonaisesti häitä joissa kaikki tuntui menevän pieleen. Kuka hullu tuollaisesta olisi kateellinen? Morsiuspari itse ja heidän tuttavat/ystävät/sukulaiset/ketkä kaikki tätä jaksossa nähtyä puolustavatkin voivat lohduttautua ihan rauhassa sillä, että ihmiset ovat "kateellisia" kun antavat palautetta näkemästään täällä.

Nauratti kun morsian kiukkusi häävalssin aikana sulhaselle ettei tanssi sujunut. Ensinnäkin tanssiote oli aivan väärä ja hääkimppu oli väärässä kädessä. Jos aikoo tanssia valssia häissään, kannattaa opetella sitä etukäteen edes vähän. Silloin voidaan välttyä tälläiseltä nololta tilanteelta sukulaisten ja ystävien edessä. Ja tässä tapauksessa koko Suomen edessä. Näin jälkikäteen vinkkinä, että häätanssi voi olla jokin muukin kuin valssi.

Kateutta ei myöskään aiheuta se, että morsian näyttää 20-vuotiaana 40-vuotiaalta. Ja sulhanen käveli kuin olisi ollut sämpylät kainaloissa ja hikoili kuin pieni sika.
Ohjelman pari oli junttiuden perikuva. Sääliksi kävi morsiammen vanhempia jotka varmasti kustansivat koko lystin. Sinne meni rahat hukkaan, koska tämä pari tuskin lopun elämäänsä yhdessä on.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä