Satuhäät: kuudes tuotantokausi kesäuusintana

Juttuarkisto

Satuhäät: kuudes tuotantokausi kesäuusintana

Julkaistu maanantaina 11.06.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaisin 25.6. - 24.9.2012 klo 21. Ei esitystä 30.7. ja 6.8. (Lontoon olympialaiset) Kaikki lähetys- ja uusintatiedot ohjelmaoppaassa. Jaksot katsottavana YLE Areenassa viikon ajan ensiesityksestä koko maailmassa.

Viimein kaikki on taas hyvin! Vai onko? Satuhäiden kuudes tuotantokausi tuo ruutuun kaksitoista paria ja rakkaustarinaa. Tahdon sanotaan Valkeakoskelta Vietnamiin ja Virroilta Vaajakoskelle, mutta ennen kuin vuodatetaan onnenkyyneliä, on luvassa taas dramaattisia hetkiä ja hammastenkiristystä.

Miten selvitään häistä, kun seitsenhenkinen perhe valmistautuu suureen juhlaan; tai kun avuliaat morsiamen vanhemmat haluavat auttaa enemmän kuin morsian tahtoo; tai kun perfektionisti morsian huomaa hääaamuna pukunsa korjauksen menneen pieleen tai kun sulhanen loukkaa polvensa juuri häiden alla? Tai kun?

Kuvassa yllä Pekka Nikki ja Stiina Joronen, jotka nähdään kauden kolmannessa jaksossa. Kauden ensiesitys Kakkosella 13.1.2011 alkaen.

Tuotanto: Filmaattiset /Juha-Pekka Ristmeri

 

Huom! Ohjelman vanha kotisivu on siirretty vintille, eikä sitä enää päivitetä. Jaksotiedot jatkossa Kakkosen sivuilla.

 

YLE Kuvapalvelu

Kuinka tehdään Satuhäät, sattumuksia sarjan kuvauksista ja muita hääjuttuja YLE Olotilassa.

 

 

 

 

Asiasanat:

Kommentit

tiistaina 11.01.2011

kuvataanko satuhäitä myös tänäkin vuonna?? :)

torstaina 13.01.2011

Juu, odottelevat entisen mäkikotkan M. Nykäsen häitä. :) saadaan oikein reality tv:tä... :)

torstaina 13.01.2011

Ei sentään. Päätöstä sarjan jatkosta ei ole vielä tehty, vaan se selviää myöhemmin keväällä.

torstaina 13.01.2011

Paras jatkua!

torstaina 13.01.2011

Onko tänä vuonna mukana mies- tai naispareja?

torstaina 13.01.2011

Käsittääkseni ei. Saan huomenna asiasta varmuuden.

Miika / TV2

torstaina 13.01.2011

Mikähän kappale soi Satuhäissä aina vihkitilaisuuden taustalla? Tai lähinnä mistä elokuvasta se on? Häirinnyt jo pitkään... Kiitos etukäteen!

torstaina 13.01.2011

tämän illan to 13.1. hääpari ei oo kauaa naimisissa, morsian äkänen ja lellitty piloille. ärsyttävää katsottavaa....

torstaina 13.01.2011

13.1. APUA! Tuli myötähäpeä: jos ei osata käyttäytyä, pitääkö mennä telkkariin?

torstaina 13.01.2011

Ihan hirveä ohjelma tuo 13.1. nähty jakso!
Monsterimorsian, jolla ei alkeellisempiakaan käytöstapoja.
Toivottavasti hävetti nähdä itsensä televisiossa.

torstaina 13.01.2011

Olipa todella surullista katsottavaa juuri nähty Satuhäät. Etenkään morsiamen käytös ja pukeutuminen eivät todellakaan sopineet televisioon. Eivätkö ohjelmantekijät voisi tarjota pareille käyttäytymisopastusta ja stylistin neuvoja. Mieluummin katsoisi kauniita häätapahtumia ja onnellisia pareja. Aivan paha mieli tulee seuratessa toraisia häävalmisteluja ja riitelevää nuorta avioparia.

torstaina 13.01.2011

No johan oli aloitusjakso!!! Morsiammella ei mitään tapoja ja röökiä paloi... Puku oli aivan järkyttävä, ei sopinut ollenkaan. Jokohan tuo pariskunta on eronnut?

torstaina 13.01.2011

Todella surullinen oli kyllä avausjakso, lopputekstien jälkeinen osio julmaa, tuntuu että häät vain sivujuoni kaiken muun ohella,näytettiin materiaalia mitä hääpari tuskin oli tarkoittanut televisioon...

torstaina 13.01.2011

Olen samaa mieltä,että morsian oli kyllä harvinaisen sivistymätön. En ymmärrä miksi pitää mennä naimisiin, jos riidellään koko ajan!?! Sulhanen oli symppis, ihan sääliksi kävi. Olen samaa mieltä myös siinä, että morsiamen puku ei decolteelta istunut ollenkaan, muuten nätti puku, mutta ei istunut päälle...

torstaina 13.01.2011

Sama se sille puvulle, mutta kyllä minusta tuotantoyhtiöllä on vastuunsa. Ohjelmantekijöiden pitäisi vinkata käyttäytymisestä ja muusta. Tuli tosi surullinen olo ohjelmaa katsoessa ja sääli morsiusparia kohtaan: tuskinpa heistä on kovin mukava katsoa tätä telkkarista.

torstaina 13.01.2011

kateellisten puhetta, morsian oli kaunis , puku ihana..(lainatakseni.käyttäytymisopastusta ja stylistin neuvoja. Mieluummin katsoisi kauniita häätapahtumia ja onnellisia pareja) miksi ihmisen pitäisi näyttää aina hyvältä tai kulkeee hienot meikit päällä ja viimeisen päälle pukeutuneena korkkarit jalassa.? kysympähän vain.
mitäpä ihmset ovat tuomitsemaan paria jota ei edes tunne!
molemmat ovat ihania ihmisiä <3 ;)

torstaina 13.01.2011

Miksi ei tämän illan jaksoa löydy jo areenasta? Ohjelman loppumisesta kuitenkin jo tunti aikaa...

torstaina 13.01.2011

Mikä mahdollisesti teidän kaikkien ongelma on? Morsian on vain oma itsensä niinkuin sulhanenkin ja rakastavat toisiaan sellaisina kuin ovat! Ärsyttävää lukea kateellisten jauhantaa täällä! Morsiammen puku oli erittäin kaunis ei ole morsiammen vika jos puku oli kauniimpi kun haukkujilla itsellään! Kenelle kuuluu toisen tupakoiminen? Ette varmaan ole koskaan kuulleet että voi morsiammella ja sulhasella olla pikkasen paineita noin häiden alla? ja minkä takia kaiken tarvii mennä häissä elokuva kaavalla! Oli hyvä alotus jakso! Ja tiedän teidän olevan yhdessä ikuisesti! Kiitos Räväkkä Mirva ja Tosi mies Jan!!! <3

torstaina 13.01.2011

No morsian oli ainakin oma itsensä, eikä seiväs p*******ä oleva tiukkis, joka yrittää olla parempi kuin onkaan kun kamerat pyörii... :D Ja uteliaille tiedoksi, ovat yhdessä ja onnellisesti!

torstaina 13.01.2011

Toivottavasti päihteet tupakoineen ryyppäämisineen on loppu tuossa
perheessä. Ei noin onnelliset niitä tarvitse.
Turhaa nuoruuden uhoa, terveys menee kolmekymppisenä tota vauhtia.
Hyvin muuten sopivat toisilleen.

torstaina 13.01.2011

Ihan terveellistä katsottavaa monille nuorille ja hääparille itselleen ennenkaikkea. Ehkäpä morsian, nykyinen vaimo siis, huomaa miten huonosti käyttäytyy miestään ja isäänsä kohtaan ja muuttaa käytöstään paremmaksi. Äkäinen, kiroileva nuori nainen ei ole mitään mukavaa katsottavaa ja kuunneltavaa. Minuakin säälitti tuore aviomies mutta sitä saa mitä tilaa! On varmasti ennen häitäkin jo huomannut miten häntä kohdellaan ja jos ei haittaa häntä niin kaikki on hyvin....Vai onko?

torstaina 13.01.2011

Juu kyllä parempi että näyttävät tunteensa, kuin että olisivat hiljaisia ja estyneitä.
Aikaa myöten sitten ihmettelevät kun lapsetkin ovat rajuja mielipiteissään ja
käytöksissään. Vähän taitoa pitää mölyt mahassa, olisi ohjeena vaikkei olla kysyttykään.
Joku ihmetteli mikä kommentoijia vaivaa? Tuo oli julkinen tv-ohjelma ja tämä on vapaa maa,
saa kommentoida. Ja jos yhtään helpottaa, itse en haluaisi enkä pystyisi teeveessä
häitäni viettämään. Ja ihan asiallisia kommenttejahan tällä näkyy,
kaik oli ihanasti ohjelmassa ja tottakai painetta. Tietysti parin oma asia juoko mies paljon
ja polttaako vaimo ketjussa, luulisi ettei tarvitse tuossa onnessa tehdä niin, ja vielä avuliaat
appivanhemmat-harvinaista

torstaina 13.01.2011

Vai katelliset täällä panettelee..... Mä en kyllä ainakaan ole kateellinen mistään mitä ohjelmassa näin!! Täällä hääpari itse yrittää paikata menetettyä mainettaan. Sääliksi käy.

perjantaina 14.01.2011

Kyseisestä jaksosta huomasi selkeästi, kuinka leikkaamalla ja kohtausten valinnalla pystyy vaikuttamaan siihen, millaisen kuvan hääpäivästä, morsiamesta ja sulhasesta saa. Kaikesta kuvatusta materiaalista jaksoon oli tungettu ne kaikkein negatiivisimmat kohdat. Onneksi myös niitä kivoja kohtauksia oli, kivat jutut vaan tuppaavat jäämään negatiivisten varjoon... Kukapa ei olisi hermostunut häiden alla ja joskus riitelisi puolisonsa/vanhempiensa kanssa? Yleensä niille kaikkein rakkaimmille uskaltaakin vähän kiukutella :)

Suomi on vapaa maa ja mielipiteensä saa ilmaista, mutta suosittelen kuitenkin jokaiselle hieman mediakriittisyyttä :)

perjantaina 14.01.2011

Katsoiko kukaan teistä morsianta haukkuneista ohjelmaa loppuun asti? Siinähän morsian kertoi suoraan että sulhanen oli ryypännyt päivät läpeensä häitä edeltävällä viikolla ja tullut edellisenä päivänäkin kotiin vasta kun morsian oli uhannut perua häät. Myös häissä sulhanen oli selkeästi humalassa. Morsiamen tavasta puhua asiasta voi päätellä ettei edes ollut ensimmäinen putki päällä.

Tottakai jokainen itse valintansa tekee ja voin myöntää itsekin kauhistelleeni morsiamen käytöstä mutta kyllä aika turhaa on täällä yhteen ääneen säälitellä miestä, joka katoaa ryyppyreissulle kun kotona on kaksi pientä lasta ja morsiamen kontolla järjestää suvun ja ystävien avustamana yhteiset häät.

perjantaina 14.01.2011

Tykkään tosi paljon Satuhäät-ohjelmasta. Itselläni on kovat paineet omien häiden suhteen. Häämessut, häälehdet ja romanttiset elokuvat antavat liian täydellisen kuvan häistä. Siksi tuntuu hyvältä kun Satuhäiden ansiosta tajuaa, ettei useimmilla ole häiden tai hääjärjestelyjen suhteen ihan niin auvoista. Häät sujuvat harvoin kivuttomasti. Itse en päästäisi tv-kameroita omiin häihini, mutta suuri kiitos heille, jotka ovat päästäneet. Monia erilaisia häitä, monia erilaisia pariskuntia, monia erilaisia ongelmia. Yhteistä on silti tahto rakastaa omaa puolisoa niin myötä kuin vastamäessä ja sitoutua toiseen avioliiton kautta. Toivottavasti ohjelma jatkuu vielä monta kautta.

perjantaina 14.01.2011

Itsellenihän tuli vain hyvä ja iloinen mieli ohjelmasta, kun tajusin kuinka hyvin minulla ja poikaystävälläni asiat ovat. Ja joo puku olisi ollut kaunis, jos se olis tehty OIKEIN. Ei kukaan voi oikeesti tosissaan väittää että puku, joka ei istu henkilön päälle yhtään, niin olisi ihana? Sitä paitsi morsian itsekkin sanoi ettei puku istu kunnolla. Ja tuota kateellis-juttua en kanssa ymmärrä. Miten joku voi olla kateellinen tollasesta? :D

"miksi ihmisen pitäisi näyttää aina hyvältä tai kulkeee hienot "

Juu ei tarvitse näyttää aina hyvältä, mutta on se nyt kumma jos ei hääpäivänäkään voisi näyttää hyvältä? :)

perjantaina 14.01.2011

Huomaa kyllä, että morsian paikkailee tilannetta itse täällä. Kommentit kateellisuudesta ja muiden mielipiteiden vähätteleminen paljastaa, kuka on mauttomien kirjoituksien takana.

"No morsian oli ainakin oma itsensä, eikä seiväs p*******ä oleva tiukkis, joka yrittää olla parempi kuin onkaan kun kamerat pyörii..."
Nyt viimeistään kannattaisi kokeilla olla parempi - niin aviomiehelle kuin muullekin perheelle. Hyvät käytöstavat eivät tarkoita, että täytyy olla tiukkis seiväs pepussa. Muiden kunnioitus puuttui kokonaan, mikä näkyi jatkuvana pottuiluna, kiukutteluna, silmien muljauttelulla jne. Ja kuten jo ylläoleva viesti toteaa, morsian oli oma itsensä eikä kyse siis ollut pelkästä häästressin aiheuttamasta huonosta käytöksestä.

Jospa ymmärtäisi ottaa opikseen, ennenkuin on taas yksinhuoltaja.

perjantaina 14.01.2011

Aivan kamalaa katsottavaa.

Morsian ei osannut käyttäytyä ollenkaan. Vanhemmat (hyvää hyvyyttään?) tekivät ja maksoivat kaiken, jotta tytär olisi saanut hyvät häät ja mitä tytär tekee? Kiukuttelee kuin teini-ikäinen!

Äiti, joka polttaa ketjussa koko ajan, joka kiroilee (varsinkin v-sanaa käyttäen) jatkuvasti ja retuuttaa lapsiansa EI todellakaan ole lapselle hyvä roolimalli. Puhumattakaan isästä, jolla paha ryyppyputki päällä. Toivottavasti lastensuojelu tutkii perheen asiat.

Niin, ja niille kommentoijille tiedoksi, jotka selittelivät että tuo ohjelma oli vain leikattu negatiiviseksi... Mitä olisi pitänyt jättää pois? Esim. häävalssi kuuluu olennaisena osana hääjuhlaan ja senkin hääpari vain riidellen tanssi ja sen jälkeen lähtivät menemään eri suuntiin.

perjantaina 14.01.2011

Oli aika karmiva jakso kieltämättä, ei siitä sen enempää. Toivottavasti tulevat jaksot ovat sellaisia, joissa esitellään hauskat, "normaalit" ja iloiset häät!

Check out my wedding blog:
www.weddinghassle.blogspot.com

perjantaina 14.01.2011

Itse kyllä ihmettelen myös sitä, että täällä tunnutaan ainoastaan parjattavan morsianta, harva kiinnitti huomiota puolison alkoholin käyttöön, tosiaan herra hikoili häissään kunnon krapulassa ja humalatila häissä myös aikamoinen, ja tosiaan selvisi että herra on vetänyt useamman päivän putken jo alle... Ollaan kyllä niin "Matti Nykästen" luvattu maa, täällä selvästi ( ainakin maaseudun suunnalla) ihallaan "tosimiehiä", jotka käyttävät alkoholia kuin sienet.. .herätkää nyt ihmiset, kuinka voitte sääliä vain miestä, itsehän hänkin on valintansa tehnyt ja tuntui todella rakastavan tätä daamia...

perjantaina 14.01.2011

"Mikähän kappale soi Satuhäissä aina vihkitilaisuuden taustalla? Tai lähinnä mistä elokuvasta se on? Häirinnyt jo pitkään... Kiitos etukäteen!"

Minä olen myös suorastaan vuositolkulla ihaillut tuota taustalla soivaa kappaletta ja nyt päätin sen etsiä. Satuhäiden nettisivuilla tuo onneksi mainitaan, Enyan Watermark. Aivan loistava, haluaisin sen soivan omissa häissänikin.

Myös ennen vihkimistä tuleva pätkä on Enyaa, Orinoco Flow.

perjantaina 14.01.2011

Morsiuspari oli jotenkin oma itsensä. Arkimorsiamesta sukeutui kaunis. Kurjalta tuntuu, että vain morsiamesta riittää kommentoivaa, vaikka sulhasella oli ryyppyputki päällä ja taisi häävalssinkin aikana jalat olla jo tönkköinä.
Ja taisivat molemmat tupakoida paljon... Vaikka näitä nuoria tupakoivia riittää täällä pääkaupungissakin olevan pilvin pimein.
Jotenkin vain niin luonnollinen pari. Kiitos, että sain olla tv:n kautta vieraana. Odotan innolla seuraavia häitä.

perjantaina 14.01.2011

Suurkiitos Anonyymille, joka etsi mua askarruttaneen kappaleen nimen! Orinoco Flow'n kyllä tunnistin, mutta enpä olisi arvannut tuon vihkikohtien kappaleenkin olevan Enyaa - vaikka aika itsestäänselväähän tuo on nyt kun sen tietää :)

Muuten mun mielestä koko ohjelma on sosiaalipornoa parhaimmillaan, ja siihen sopivat juuri tuollaiset keskustelua herättävät parit. Ei kai kukaan ihan tosissaan tätä sarjaa seuraa nähdäkseen normaalit häät?

perjantaina 14.01.2011

"Äiti, joka polttaa ketjussa koko ajan, joka kiroilee (varsinkin v-sanaa käyttäen) jatkuvasti ja retuuttaa lapsiansa EI todellakaan ole lapselle hyvä roolimalli. Puhumattakaan isästä, jolla paha ryyppyputki päällä. Toivottavasti lastensuojelu tutkii perheen asiat."

Kyllä tulee todella paha mieli näitä juttuja lukiessa. Jos haluaa arvostella morsiamen kielenkäyttöä, pukua tms niin OK, MUTTA eikö edes lapsia voisi jättää rauhaan? Perheen hyvin tuntevana tiedän, että lapsia kohdellaan todella hyvin ja perheellä on laaja tukiverkosto ystävien ja sukulaisten muodossa, eikä ohjelmassa todellakaan "retuutettu" lapsia. Jos näin mielestäsi on, niin kertoisitko, että missä kohtaa? Todella typerää alkaa heittelemään ilmoille lastensuojelu-kommentteja 50min kestävän ohjelman perusteella, tuntematta perhettä ollenkaan. Joku roti saisi olla näissä arvosteluissakin. Onneksi heidät oikeasti tuntevat ihmiset tietävät miten asiat oikeasti ovat, ja että lapsilla on kaikki todella hyvin.

perjantaina 14.01.2011

Minkähän takia näitä selästä nyöreillä kiristettäviä avokaulaisia morsiuspukuja käyttävät aina lihavat morsiamet, joilta tissit pursuavat rumasti kaula-aukosta ? Ainakin näissä hääohjelmissa niitä on ollut.
Onneksi molemmat miniäehdokkaani eivät ole tippaakaan lihavia !

perjantaina 14.01.2011

Jotenkin jäi ohjelmasta surullinen fiilis. Nuoripari oli oma itsensä. Jos se kuitenkin on tuollaista arkielämässäkin niin ei tuosta hyvää seuraa. Elämä on kuitenkin vielä alussa. Tupakkaa menee ketjussa, kuppi maistuu ja painoongelmiakin on. Ei muuta kuin rakkauttapeliin vähän terveellisimmin elämäntavoin niin eiköhän se siitä jotenkin suju. Onnnea Mirva ja Jan.

perjantaina 14.01.2011

Myötähäpeää tuntien katsoin ohjelman läpi. Miksi ihmiset eivät kasva aikuisiksi (=vastuuntuntoisiksi) ennenkuin alkavat perhettä perustamaan, tai ainakaan lapsia tekemään. Huvittavin oli morsiamen kommentti kosimisesta; oli tunnettu vasta vähän aikaa..No hei, olihan lasta aloitettu miettimään jo aiemmin. Satuhäät ei ensimmäisenä tulleet mieleen ohjelmasta, ei vaikka kuinka skumppalasiin tumpattiin Limusiinissa.

perjantaina 14.01.2011

"Minkähän takia näitä selästä nyöreillä kiristettäviä avokaulaisia morsiuspukuja käyttävät aina lihavat morsiamet, joilta tissit pursuavat rumasti kaula-aukosta ? Ainakin näissä hääohjelmissa niitä on ollut.
Onneksi molemmat miniäehdokkaani eivät ole tippaakaan lihavia !"

Tästä kommentista oli havaittavissa lihavuus rasismia, tulkoon jokainen toimeen oman ulkonäkönsä kanssa koska meitähän on monen mallisia.

Minusta aika loukkaava kommentti ketä tahansa kohtaan.
Jos olet yhtään häälehtiä sellaillut niin saat kyllä aika kauan etsiä että löydät morsiuspuvun missä ei tissit pursua ulos (ikävä kyllä) ellei morsian halua välttämättä laittaa päällensä mummon vanhan pitsipöytäliinan näköistä pukua.

Minulle tärkeimpänä päivänä haluan pukeutua mikä itsestäni tuntuu parhaalta ja puvun valinnassa en kuuntelisi edes äitiäni saatika sitten anoppiani.! :)

perjantaina 14.01.2011

Jokainen pukeutukoon miten tykkää, mutta käytöstapoja voisi harjoitella. Toisaalta - hääparihan oli ihan lapsia vielä...

perjantaina 14.01.2011

Tiedoksi materiaalia kuvattiin 78h ja siitä kostettiin 50min Satuhäät. Herää kysymys, mitä tuotantoyhtiö halusi tuoda esiin ja miksi? Tuotantoyhtiöllä yksinoikeus materiaalin ja he yksin päättävät mitä he tuovat esiin.

On sanonta "Koirat haukkuu ja karavaani kulkee."

perjantaina 14.01.2011

Minäkin olen sitä mieltä, että morsiamen käytös oli lapsellista ja töykeää. Ja puku oli yläosasta epäsopiva. Aivan varmasti löytyy rehevällekkin naiselle puku, jossa rinnat on nätisti esillä eikä pursuile miten sattuu. Jotenkin tuntuu siltä, että isorintaiset naiset usein esittelevät liian anteliaasti rintavarustustaan. Peittävämpi yläosa on monesti tyylikkäämpi.

Tässä jaksossa oleva pari ei vaikuttanut kovin rakastuneelta tai onnelliselta. Toivottavasti arki kuitenkin sujuu. Kateutta ei tosiaankaan ole ilmassa, tuskin kukaan katsoja tuli tästä kateelliseksi. Minä tunsin myötähäpeää. Olen onnellinen, että omat häät viime kesänä olivat tunnelmaltaan toisenlaiset.

Onnea kuitenkin parille!

perjantaina 14.01.2011

Eilinen (13.1) jakso oli mitä parasta viihdettä! Eikös näillä ohjelmilla juuri ääripäitä haeta. Ketä kiinnostaa täydellisten häät? Tämähä oli niin tavis suomalainen pariskunta kun voi olla, kiukkunen akka ja jörrikkä ukko. Vanhempiaan kohtaan olisi saanut morsian olla vähän kunnioittavampi.

perjantaina 14.01.2011

Ohjelmahan oli aika raaka hääparia kohtaan.Otettiin kyllä kaikki irti negatiivisuudesta.Tunnen perheen vanhemmat jo nuoruudesta ja he ovat ihania ihmisiä. Isä Ari on hieman jörö ja äiti eläväinen hupakko.Tytär on tullut äitiinsä.Hän kantaa kilonsa ja naisellisuutensa omana itsenään häpeilemättä mitään. Äitinä varmasti on hyvä ja rakastava. Onhan vanhemmatkin vielä naimisissa tässä eronneiden Suomessa.Jani on mies, joka haluaa tempperamenttisen vaimon.Näitä miehiä on Suomessa paljon mutta kaikki ei saa mitään.

perjantaina 14.01.2011

Hääparille: Kyllä se kohu siitä laantuu. Koittakaa nyt vaan jaksaa älkääkä välittäkö mitä keskustelupalstoilla kirjotellaan. Tuotantoyhtiö on selvästi halunnut vähän kohua sarjan ympärille ja valitettavasti se osui juuri teihin.. Kyllä teidän ystävät ja perhe tietää totuuden.
Ps. En tunne hääparia enkä ole itse morsian vaan ohjelman katsonut nainen. :)

perjantaina 14.01.2011

Hienoa, että vielä löytyy ihmisiä jotka uskaltavat näyttää tunteensa.... ja vielä kameroiden ja koko kansan edesssä.
Tämä(kin) maa alkaa olla jo liian täynnä "yli sivistyneitä ja koulutettuja" jotka eivät enää kykene näyttämään tunteitaan, eikä tunnistamaan toisten tunteita.
Tuo pari ainakin näyttää rakastavan oikeasti toisiansa, ja siitä me muut voimme olla vain kateellisia(ainakin minä olen).
Uskon vahvasti, että pari pysyy yhdessä pitkään, sillä kaikesta riitelystä huolimatta he ilmeisesti sopivat toisilleen.
Heidän elämänsä on tosiaankin varmaan hiukan normeista poikkeavaa, joten ehkä meidän tavisten on sitä vaikea ymmärtää.
Minulle jäi myös sellainen tunne, että lapset ovat rakastettuja ja hyvässä hoidossa.

lauantaina 15.01.2011

Mie luulen että on kaksi vaihtoehtoa joko tämä pari eroaa aika pikasesti tai sitten todellakin vastakohdat täydentää toisiaan, mutta siitä olen aivan varma että esiintyivät omana ihtenään.. :)

Morsiamen käytöksestä päätellen, ei ainakaan ole kovin pitkä vihainen kun antoi huomenlahjan sovitteluna edellisyön "riidoista" eli on aika pitkälle samanlainen ku mie..
Ja näin Mirvan luonteessa muutamia yhtäläisyyksiä ihteni kanssa kuin myös Janissa mutta jotenkin enemmän Mirvassa (en tiiä onko hyvä vai huono juttu).
Janista tuossa 50min:ssa näki sen, että tykkää lapsista ja vanhin poika, Rikuko se oli tykkää Janista.

Ihe voin sannoo et seurestelin n.6kk 10-vuotta vanhemman naisen kanssa jolla oli kolme lasta ja tulin lasten todella hyvin toimeen. Eli kaikki riippuu niin ihmisistä, ja asenteista.

Morsiuspukuun sun muihin en ota kantaa, niistä olen huono sanomaa yhtää mittää.. =)

Kuitenkin isot onnittelut ja onnea yhteiselle tielle!! :D

lauantaina 15.01.2011

Pitää sanoa, että kateus ei ole sen takana jos kritisoi ohjelmassa nähtyä morsiammen käytöstä tai sulhasen ryypiskelyjä. Tai muuten vaan kokonaisesti häitä joissa kaikki tuntui menevän pieleen. Kuka hullu tuollaisesta olisi kateellinen? Morsiuspari itse ja heidän tuttavat/ystävät/sukulaiset/ketkä kaikki tätä jaksossa nähtyä puolustavatkin voivat lohduttautua ihan rauhassa sillä, että ihmiset ovat "kateellisia" kun antavat palautetta näkemästään täällä.

Nauratti kun morsian kiukkusi häävalssin aikana sulhaselle ettei tanssi sujunut. Ensinnäkin tanssiote oli aivan väärä ja hääkimppu oli väärässä kädessä. Jos aikoo tanssia valssia häissään, kannattaa opetella sitä etukäteen edes vähän. Silloin voidaan välttyä tälläiseltä nololta tilanteelta sukulaisten ja ystävien edessä. Ja tässä tapauksessa koko Suomen edessä. Näin jälkikäteen vinkkinä, että häätanssi voi olla jokin muukin kuin valssi.

Kateutta ei myöskään aiheuta se, että morsian näyttää 20-vuotiaana 40-vuotiaalta. Ja sulhanen käveli kuin olisi ollut sämpylät kainaloissa ja hikoili kuin pieni sika.
Ohjelman pari oli junttiuden perikuva. Sääliksi kävi morsiammen vanhempia jotka varmasti kustansivat koko lystin. Sinne meni rahat hukkaan, koska tämä pari tuskin lopun elämäänsä yhdessä on.

lauantaina 15.01.2011

Satun tietämään häissä mukana olleena, että kuvaajat seurasi hääparia viikon ja kuvasivat, onnee ja yhdessäoloa ja järjestelyjä, Lapsia ja mummuja ja pappoja.. kuvamateriaalia oli paljon. Miksi oli pätkitty kaikki "onnelliset asiat" pois ja saatu näin negatiivinen ohjelma? Korostettiin ihan epäoleellisia, eim tupakanpolttoa jota MIrva tekee vain viihteellä ja tressin alla?
Huomasiko kukaan yrittävää jääkiekkoa pelaavaa nuorta naista joka on mukava ystävä?
Onhan hän tempperamenttinen ja niin on isänsä jja äitinsäkkii.. isän kanssa kiehahdetaan nopeesti ja lepytään vielä nopeemmin. Koko suku isoisovanhempia myöten on on pienten poikien huolehtijoita ja saavat olle monien rakkaita:)
Häät oli ihanat. Kesähäät jotka kruunasi kaunis sää. Hyvät ohjelmat, esiintyjät ja tarjoilut. Kiitos todella mukavista häistä jotka olivat ihan erilaiset kuin tv ohjema antoi ymmärtää! Ehkä kaiken pitää olla jotenkin "erikoista" että ihmiset jaksaa katsoo, kauhistella ja puhua jälkikäteen. lisko ohjema ollut niin kiinnostava jos se olisi olut kertaus häistä, joissa jokainen on mukana monta kertaa elämässään. Puheet, kilistelyt ja onnen sepustukset:DD

lauantaina 15.01.2011

Tsemppiä parille.
Morsiammella oli ihanan mukaansa tempaava nauru ja kaunis hymy :)


Muualla Yle.fi:ssä