lauantaina 15.01.2011

Satun tietämään häissä mukana olleena, että kuvaajat seurasi hääparia viikon ja kuvasivat, onnee ja yhdessäoloa ja järjestelyjä, Lapsia ja mummuja ja pappoja.. kuvamateriaalia oli paljon. Miksi oli pätkitty kaikki "onnelliset asiat" pois ja saatu näin negatiivinen ohjelma? Korostettiin ihan epäoleellisia, eim tupakanpolttoa jota MIrva tekee vain viihteellä ja tressin alla?
Huomasiko kukaan yrittävää jääkiekkoa pelaavaa nuorta naista joka on mukava ystävä?
Onhan hän tempperamenttinen ja niin on isänsä jja äitinsäkkii.. isän kanssa kiehahdetaan nopeesti ja lepytään vielä nopeemmin. Koko suku isoisovanhempia myöten on on pienten poikien huolehtijoita ja saavat olle monien rakkaita:)
Häät oli ihanat. Kesähäät jotka kruunasi kaunis sää. Hyvät ohjelmat, esiintyjät ja tarjoilut. Kiitos todella mukavista häistä jotka olivat ihan erilaiset kuin tv ohjema antoi ymmärtää! Ehkä kaiken pitää olla jotenkin "erikoista" että ihmiset jaksaa katsoo, kauhistella ja puhua jälkikäteen. lisko ohjema ollut niin kiinnostava jos se olisi olut kertaus häistä, joissa jokainen on mukana monta kertaa elämässään. Puheet, kilistelyt ja onnen sepustukset:DD

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä