lauantaina 15.01.2011

Jakso aiheutti suurta myötähäpeän tunnetta. Sulhaselle ei sitten vissiin elämän aikana ole paljon tapahtunut jos tämä morsian on "parasta mitä sulhaselle on koskaan tapahtunut". Morsian näytti todella paljon vanhemmalta kuin 20-vuotiaalta, mutta käytös oli kuin pienellä uhmaikäisellä lapsella. Jakso oli kaiken kaikkiaan järkyttävää ja vastenmielistä katsottavaa.

Tottakai jokaisella morsiusparilla on häiden aikaan stressiä joka saattaa aiheuttaa kiukunpuuskia ja tilanteiden kärjistymistä, mutta tuosta koko härdellistä näki, ettei tämä pari ikuisesti keskenänsä kyllä naimisissa ole. Jos toiminta on noinkin impulsiivista kaikissa asioissa, että kauppareissulla jonkun randomisti vastaan tulleen vauvan näkemisestä iskee vauvakuume ja sen seurauksena tehdään lapsi (2 kk:n yhdessäolon jälkeen), niin eipä kovin tukevalla pohjalla suhde voi olla. Ei tuollaisessa ajassa edes opi tuntemaan toista ihmistä!

Satuhäissä on monesti näitä pareja keitä saa television ääressä hävetä. TV2 osaa aina valita ohjelmaan kyllä ne kaikkein junteimmat ja pölkyimmät parit. Sen vuoksi ohjelmassa onkin niin suuri viihdearvo. Katsojat rakastavat kun joku julkisesti mokaa itsensä ja toimii kuin idiootti.

Ja tähän loppuun ihan villisti veikkaisin, että tämä kommentin tänne on kirjoittanut ohjelmassa ollut morsian itse, jotenkin sopisi siihen tyyliin joka hänestä välittyi ohjelman aikana:
perjantaina 14.01.2011

v***u mitä paskaa te ihmiset jauhatte... eiks teil muuta tekemistä oo!!!

– Anonyymi (ei varmistettu)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä