lauantaina 15.01.2011

Kukaan näistä kommentin antaneista henkilöistä täällä ei ole mielestäni ylivertaistanut omaa täydellisyyttään mitenkään sen varjolla, että antaa kritiikkiä ohjelmassa itsestään hyvin arveluttavan kuvan antaneelle pariskunnalle. Jokainen täysipäinen ihminen joka ohjelman katsoi, näki että kyseessä oli pariskunta jolla ei ollut hyvästä käytöksestä tai elämän tosiasioista hajuakaan.

Jos mennään antamaan televisiolle lupa tulla kuvaamaan omat häät ja siihen liittyvät valmistelut, silloin antaa luvan myös siihen, että ihmiset kommentoivat ohjelman sisältöä ja pariskuntaa jonka hääpuuhia kuvattiin. Se pitää vaan kestää, ei siinä auta huudella puolustukseksi jotain naurettavia kateellisuus- tai täydellisyys-syytöksiä sille kuka palautetta antaa.

Tuliko tälle morsiusparille sekä heidän läheisilleen jotenkin aivan puun takaa, että ohjelman esittämisen jälkeen katsojat saattavat antaa negatiivista palautetta, kritisoida ohjelmassa näytettyjä asioita? Jos tuli, niin sitten on kyllä kyseinen porukka harvinaisen puupäisiä. Kyseessä on kuitenkin hääohjelma, josta joku ehkä hakee vinkkiä omiin häihinsä ja hää- järjestelyihin. Häät ja siihen liittyvät asiat ovat yleensä rakkauden täyteisiä, herkkiä, liikuttavia, kauniita, iloisia. Torstaisessa jaksossa morsian kiroili kuin rekkamies, veti röökiä ketjussa, kiukutteli raivopäisenä omille vanhemmilleen sekä tulevalle miehelleen. Sulhanen puolestaan veti lärvät, hikoili alttarilla krapulaisena ja kaiken kukkuraksi veti uudet lärvät itse hääjuhlassa. Loppu puolella ohjelmaa, kuin pisteenä ii:n päälle, sulhanen jätti tuoreen vaimonsa kommentoimaan juhlia kameralle ja ilmoitti sillä välin "menevänsä kuselle". Näistä em.asioista on kyllä kauneus ja herkkyys ja jopa ehkä rakkauskin kaukana.
Tämä ei tietenkään suoranaisesti ole itse juntin oloisen pariskunnan vika, vaan TV2:n joka on haalinut ohjelmaansa tämän kaltaisia ihmisiä. Mutta niinkuin joku tuolla aiemmin jo kommentoikin, että ohjelmahan saa tälläisellä kovan viihdearvon kun siinä pelleillee pari sivistymättömän oloista ihmisreppanaa, viljelee v*ttu-sanaa ja haukkuu sukulaiset tyhmiksi ennen häitä. Kiinnostaisiko ketään oikeasti jos ohjelmassa olisi jotain ihan tavallista ja normaalia?

Morsiusparille vinkiksi, ettei kannata älähtää jos joku antaa palautetta vähän negatiivisempaan sävyyn. Itsepähän olette valinneet laittaa pärstänne televisioon. Ja hei, ainakin saitte kunnolla keskustelua aikaiseksi. Eikös se niin mene, että any publicity is a good publicity. (<--Toi on siis enkkua ja tarkoittaa "kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta".)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä