sunnuntaina 16.01.2011

Onnea hääparille! <3 Komea pari oli ja suloiset pojat.

Eihän tuo nyt niin paha ollut, kuin mitä kommenteista voisi päätellä. Ihan normaalia elämäähän tuossa kuvattiin ja tämän sarjan konseptiinhan kuuluu se, että pitää olla hankaluuksia, että voi lopussa sanoa "lopulta kaikki on hyvin".

No, jotkut ehkä onnistuvat järjestämään häänsä, niin kuin ne olisivat suoraan jostain romanttisesta elokuvasta, mutta ei se kaikilla niin mene. Kaikkea sattuu, se kuuluu elämään ja nämä tämän jakson sattumukset olivat vielä pientä. Ei ollut eka sulhanen, joka häitä edeltävänä iltana vetää päänsä täyteen ja tekee saman uusiksi vielä häissäkin, kai se menee jännityksen piikkiin, kun häiden jälkeen nämä muutkin tietämäni sulhot ovat pysyneet ihan ruodussa. Eikä ollut ensimmäinen morsian, jonka ärsytyskynnys on matalalla kaiken häätohinan keskellä. Sitäpaitsi tämän jakson morsian (kuten myös sulhanen) oli todella nuori, se varmasti osaltaan selittää räiskyntää vanhempien suuntaan ja muutenkin. Kyllä ne särmät ajan saatossa tasaantuvat, ja jos eivät tasaannu, niin minkäpä sille mahtaa, meitä on joka lähtöön ja hyvä niin.

Minulle jäi tästä jaksosta parhaiten mieleen hääparin sormusten vaihto kirkossa ja ne herkät, onnelliset ilmeet morsiamella ja sulhasella. Kyllä niissä näkyi ihan aito rakkaus ja välittäminen. Toivottavasti se rakkaus pysyy ja paranee vuosien myötä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä