tiistaina 18.01.2011

"No, täytyypä sanoa, että omalta paikkkunnalta en ole ketään löytänyt, joka ohjelmaa olisi kehunut....ainoastaan vihkivalat kirkossa olivat ihmisiä koskettaneet, sekin pätkä ei tainnut 5 min. enempää kestää. Eli tästäkö johtopäätös, että täällä Virroilla (paikkakunta missä häät kuvattiin) asuu pelkästään pahansuopia ihmisiä. Tuskinpa vain, kyllä olisimme toivoneet ohjelmasta jäävän positiivisen kuvan, joka olisi alitajuisesti yhdistetty kotipitäjäämme. VARSINKIN kun häistä oli etukäteen paikallislehdessä etusivun juttu valokuvan kera. Ja taisipa ohjelmalla olla aikamoinen katsojaennätys täällä Virroilla."

Jopas on tosikkoa porukkaa kotipitäjässänne.. ja täällä kommenteissa. Oikeastaan aika noloja kommentteja suurin osa, niistä vasta myötähäpeää syntyykin.

Mielestäni jakso oli erittäin hauska ja positiivinenkin, pari oli AITO ja REHELLINEN oma itsensä, ei mitään näyttelemistä, niin kuin suurin osa kameran edessä tuppaa tekemään.

Ja kyllä tänne maailmaan kiroilua mahtuu. Se on paljon parempi tapa purkaa negatiivisia tunteita, kuin vaikkapa suomalaisten suosima väkivalta.

Parille terveiset: katsojia on jonkun tiedon mukaan puoli miljoonaa. Näillä palstoilla kirjoittelee vain ne itsetunnottomat, joita on ehkä 50. Positiivisia asioita harvat jaksavat kirjoitella. Laskekaa siitä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä