torstaina 20.01.2011

Täällä jo mainittu lausahdus pitää täysin paikkansa, "Se ketä leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön." JOS ei kestä negatiivista palauteta omasta käyttäytymisestä, tupakanpoltosta, kiukuttelusta, kiroilusta ymym niin miksi piti sit tehdä sitä kaikkee kuvausten aikana?! Kirkossakin pääsi vittu sanoja? Mis tynnyris se akka on oikee kasvanu ku ei käytöstapoja osaa. Ja myöskään ei osaa kunnioittaa vanhempiaan, jotka vielä ymmärrykseni mukaan makso häät..
Viinanjuonti nyt kuuluuki suomalaiseen juhlaperinteeseen ja ei tee ihmisestä alkoholistia, jos häissään juo.
Ja mitä lasten kasvattamiseen tulee, niin kukaan äiti ei halua kuulla, että lapsia huonosti kasvattaa. Must morsian ainakin nuoresta iästä huolimattaan osas hyvin lapsiaan kasvattaa ja tupakanpoltto lasten lähettyvillä ulkona ei ole mikään vakava juttu, vielä kun jotkut täällä mietiskelee, että mahtaakos olla polttanu raskauden aikana. siinä kyl voi kirjottajatki miettii et löytyyks sitä omaa elämää mistää..
Loppujenlopuksi kyse oli häistä, eikä lapsien kasvatusohjelma, AA-kerho, käytöskoulu tai mikään sellainen. Häät itsessään varmaan oli hyvin mukava juhla (ainakin kaikilla hauskaa näytti olevan) ja tuskin se morsian mitää valekyyneleitä alttarilla päästi!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä