torstaina 17.11.2011

Krimit eivät lopu, vaan esim. lauantaidekkarit (Kettu, Syyttäjä, Stolberg) jatkavat myös keväällä.

Ilman muuta vanhempaa yleisöäkin palvellaan edelleen, myös Kakkosella - mm. keskiviikon kotimainen draamapaikka säilyy. Sillä esitetään keväällä Pirkko Saision kirjoittama Tehdas

Eikä jako uusien sarjojenkaan suhteen välttämättä niin ahdas ole. Vaikkapa Martin Scorsesen luoma, kieltolain aikaiseen Atlantic Cityyn sijoittuva Boardwalk Empire voi hyvinkin kiinnostaa myös vanhempaa yleisöä. Niin on käynyt Yhdysvalloissakin.

Tiistan ja lauantain elokuvapaikat pysyvät ainakin toistaiseksi profiileiltaan melko lailla sellaisina kuin ovat olleetkin. Välitän toiveet eteenpäin.

Doctor Who ja Der Kommissar eivät liene ihan lähiaikoijen suunnitelmissa, mutta harkitsemisen arvoisia varmasti ja kenties mahdollisia joskus tulevaisuudessa.

Rintheessä kertoo rehellisen avoimesti, millaista on ensikertalaisten nuoren kausityöntekijöiden elämä Levitunturin kupeessa.

Heidän työntekoaan ja vapaa-aikaa on seurattu koko talvikauden ajan aina hiihtokauden avajaisista lähtien vapun loppujuhliin asti.

Miten nuoret selviytyvät uusista haastavista työtehtävistä ja pitävät pintansa tunturin houkutuksien keskellä?

Sarjan päähenkilöinä nähdään kolme kaksikymppistä nuorta: Joni Salminen, Katariina Heikkilä ja Rosanna Kulju. Heidän lisäkseen tutuksi tulevat dj:t ja radiopersoonat Jaba ja Ride sekä monet muut Levin turistien viihtymisestä huolehtivat henkilöt.

Vuoden vilkkaimpana aikana rumbaa pyörittää vakituisten työntekijöiden lisäksi lähes tuhat kausityöntekijää.

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä