tiistaina 22.11.2011

Pan Am on vähän outo valinta ohjelmistoon, ensinnäkin jo siitä syystä, että se ei saavuttanut suosiota edes kotimaassaan ja loppuu 14 jakson jälkeen. Ja toisekseen siitä syystä, että se ei ole kyllä millään lailla nuorisoa kiehtova sarja.

Solsidan-sarja kannattaisi esittää TV2:n puolella hyvällä paikalla. Samaten myös muita komediasarjoja voitaisiin sijoitaa primetimeen (tosin jenkkikomediat eivät oikein 22 minuutin kestollaan taida sopia YLE:n ohjelmistoon).

Ymmärrettävää on, että suuret hitit ulkomailta menevät lähinnä MTV3:n ja Nelosen ohjelmistoon muikean hintalappunsa vuoksi. Jenkkituotanto kuitenkin kaikesta huolimatta vetoaa nuoreen yleisöön paremmin kuin eurooppalaiset sarjat. Vinkkinä sunnuntain scifi/fantasiapaikalle, että USA:ssa starttasi vastikään fantasiasarja "Once Upon A Time", josta huokuu laatu ja ammattitaito.

Kun nuoriin katsojiin yritetään vedota, kannattaisi miettiä myös ohjelmien nimiä. "Rintheessä" ja "Soramonttuprinsessat" ovat niminä aika "lame".

Sketsiviihde vetoaa myös nuoriin. Nelosella esitettiin taannoin sarja "Mannerheimintie", ja jokin vastaavanlainen voisi olla aika nappiveto TV2:n lauantai-iltoihin.

P.S. "Parasta aikaa" -sarja on parasta yleläistä draamatuotantoa vuosiin, joten kannattaisi vakavasti harkita sitä sarjan jatkamista. ;)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä