Kommenttia johon olit vastaamassa ei ole olemassa.

torstaina 24.11.2011

Märistä säpikkäistä on toki tulossa laajempi esittely näille Kakkosen sivuille vähän lähempänä alkamispäivää.

Tässä lisää esimakua:

Kuinka hyvin sinä tunnet Saamenmaan ja saamelaiset? Märät säpikkäät -ohjelmassa Suvi West ja Anne Kirste Aikio, häpeämättömät, suorasanaiset - ja flirtit - nuoret naiset, uudistavat kuvaamme Saamenmaasta ja saamelaisten kulttuurista.

Hybridiohjelmaformaatissa sekoitetaan sujuvasti faktaa ja fiktiota ja nauretaan tasapuolisesti saamelaisille, suomalaisille, vähemmistöille, enemmistöille ja ennen kaikkea itselle. Rovaniemi on Keski-Suomea ja sillä linjalla pysytään!

Ohjelmaidean luoneet Aikio ja West ovat käsikirjoittaneet huumoriohjelman, joka multikielisyydellään ja kulttuurien kirjollaan haluaa räjäyttää pankin tarjoamalla katsojille viihdepläjäyksen tuoreesta ja ennennäkemättömästä näkökulmasta.

Juontajina toimivien Aikion ja Westin lisäksi ohjelmassa esiintyvät mm. revolveritoimittaja Petteri Pano, hyperaktiivinen John Stone Fire ja iso liuta suomalaisia julkkiksia.

Kahdeksassa ohjelmassa välähtävät suuret teemat: vähemmistöjen asema, miesten sielunmaisema, superfood-ilmiö, julkisuuden kirous ja monta muuta nykysuomen kotkotusta.

Kuinka kulttuurit kohtaavat ja mitä alkuperäiskansoilla on tarjottavanaan Etelä-Suomelle? Luvassa on syvähaastatteluja, parodiota, yllättäviä huomioita ja musiikkivideoita.

Mönkijät pörisevät, rapa lentää, tyllihame vilkkuu, kelkat uppoavat ja kaiken tämän päätteeksi saamettaret tarkistavat meikkinsä -hyvät katsojat, koettakaa pysyä mukana kyydissä!

Käsikirjoitus Suvi West, Kirste Aikio ja Veera Ikonen
Ohjaaja: Oskari Sipola
Tuottaja: Kari Tervo / Tarinatalo Oy

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä