torstaina 09.02.2012

No voi hyvänen aika mitä jeesustelua täällä taas. Kyllähän morsian kiroili reippaasti, mutta jokainen vähääkään älyä ja hoksottimia omaava ihminen kyllä näkee noinkin mitättömän asian läpi ja pystyy toteamaan, että morsian oli kaiken kaikkiaan hauska pakkaus. Persoonallinen ja räväkkä, mutta eihän sitä Suomessa suvaita...pitää olla hijainen hissukka ja hiljakseen piipittää jossain hellan ja nyrkin välissä, silloin sitä vasta todetaan, että siinäpä vasta morsio! Suomalaiset kun ovat tottuneet pyytelemään olemassaoloaan anteeksi, niin yhtään elävämmän ja rohkeamman persoonan kohdalla aina ajatellaan, että siinä vasta omahyväinen tyrkky, joka haluaa tuoda itseään esille.

Minusta pari oli aivan mahtavan ihana, jakso oli todella hyvä, kaunis ja aito pienistä rujouksistaan huolimatta. Sulhanen ymmärtää morsmaikkunsa huumoria selvästi, joten turhaan säälittelette tuoretta ukkomiestä. Kiitos tästä jaksosta, tässä nähtiin aitoa tunnetta ja herkkyyttä sekä toisen kunnoittamista. Morsiammen puhe oli kaunis. Eikä hän todellakaan tuntunut pakottavan miestänsä eroamaan kirkosta, tyyppihän itse puhui, että oli miettinyt asiaa jo vuosia, muttei vain saanut aikaisemmin aikaiseksi eroamista. Tästä kaikki uskis-mammat tietysti vetää sen 10000 kilon hernemaissipaprikat vesimeloonien kera sieraimiinsa ja päivittelevät MITEN KAAMEA AKKA MORSIAN ONKAAN.

Että pientä rajaa näihinkin kommentteihin ja löysätään sitä pipoa hieman ;)? Vierailu erotiikkaliikkeeseen saattaisi rentouttaa muutaman mamman elämää näilläkin palstoilla ja tuoda sitä hymyä elämään.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä