Satuhäät: Ateistiparin vauhdikkaat juhlat

Juttuarkisto

Satuhäät: Ateistiparin vauhdikkaat juhlat

Julkaistu tiistaina 31.01.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 maanantaina 6.2.2012 klo 21. Ohjelma katsottavana YLE Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.

Elisa Lehto, 20, ja häntä kolme vuotta vanhempi Harri Tuominen vihitään Järvikylän maamiesseurantalolla Orimattilassa, jossa pari asuu. Elisa ja Harri ovat häiden aikaan seurustelleet pari vuotta. Suuren päivän heidän kanssaan jakaa lähes sadan juhlavieraan joukko mukanaan Harrin aikaisemmasta suhteesta syntynyt Casper-poika.

Nuoripari panostaa ruokatarjoilun sijaan juomapuoleen ja perinteiset hääleikit korvataan nuorekkaalla ohjelmalla. Ateistiparin vihkii tuomari.

Lukemisen, juhlimisen, suunsoiton ja sotkemisen harrastuksikseen luetteleva Elisa opiskelee iltalukiossa. Tavoitteena entisellä K-kaupan kassalla on kirjoittaa ylioppilaaksi seuraavana keväänä. Ujoksi nörtiksi itseään kuvaileva Harri työskentelee atk-asentajana.

Pariskunnan arkea sulostuttaa joka toinen viikko Casper-poika. Harri oli vasta 17-vuotias miehen alku, kun lapsi ilmoitti tulostaan.

"Nuorena isäksi tuleminen oli kyllä vähän hämmentävää. Mutta jotenkin kaikki järjestyi hyvin. Opin paljon asioita kun sai lapsen nuorena", pohtii Harri.

Elisan ja Harrin tapasivat kun Harri oli juuri eronnut pitkästä suhteestaan ja muuttanut omaan asuntoon Lahteen. Orimattilalaisen supermarketin kassalla työskennellyt Elisa vietti tuohon aikaan railakasta sinkkukesää ja sai kutsun ystävänsä bileisiin. Myös Harrin postiluukusta oli pudonnut kutsu samoihin kemuihin.

"Olin niin ujo bileissä että en uskaltanut oikein puhuu Elisan kanssa", kertoo Harri.

"Harrissa ärsytti se että minulle tuli olo, että se on ylimielinen. Minun olisi pitänyt huomata, että ehkä se on ujo, eikä ylimielinen mutta heti eka ajatus oli, että toi on sitten itteään täynnä", muistelee Elisa.

Pariskunnan ensikohtaaminen ei saanut perhosia pörräämään Elisan vatsassa. Sen sijaan Harrin kiinnostuksen tämä puhelias vaaleaverikkö oli herättänyt. Harrille uuteen ihastukseen tutustuminen oli haaste, sillä ujous esti häntä ottamasta yhteyden Elisaan. Kuukauden päivät ehti kulua ensikohtaamisesta, kunnes Harri voitti ujoutensa. Hän marssi supermarkettiin.

"Se tuli siis silloin poikansa Casperin kanssa... Minä ajattelin, että ei kiinnosta. Näin sivusilmällä kun ne kävelivät pullo-osastolle. Ajattelin, että se on kyllä aika pitkä ja tumma", muistelee Elisa.

"Elisa tuli siihen viereen ja muutama sana vaihdettiin. Sitten kun menimme kassalle niin hän antoi Casperille pienen leluauton. Minulle tuli sen jälkeen sellainen fiilis, että wau, nyt täytyy hankkia jostain Elisan numero", Harri sanoo.

Lyhyet tapaamiset marketissa johtivat pian puhelinnumeroiden vaihtoon ja tekstailuun, kunnes Harri rohkeni kysyä Elisaa kahville.

Elisan ja Harrin romanssi eteni kahvitreffien jälkeen nopeasti. Pian Elisa oli kuin sulaa vahaa Harrin käsissä. Vaikka molemmilla oli vahvoja tunteita toisiaan kohtaan, ei kumpikaan uskaltanut lausua niitä ääneen, kunnes Harri avasi suunsa.

"Tämä tapahtui kun oltiin harrastettu seksiä. Sen jälkeen maattiin sängyllä ja vaan katseltiin toisiamme niin sitten Harri sen sanoi".

"Mä sanoin Elisalle sitten, että mä rakastan sua ja sitten Elisa oli et jes jes jes, mä mä olin odottanu, et sää sanoisit noin, et mä en oo ite uskaltanu sanoo niin ja sitten se niinku todettiin, että ehkä tää nyt on oikeesti ihan virallista, nyt seurustellaan", kertoo Harri.

Jaksossa 3 esitetty musiikki: 1. Katy Perry: Teenage dream 2. Teleks: Elämäni viimeinen rakkaus 3. PMMP: Onnellinen päivä 4. Cindy Lauper: Girls just wanna have fun 5. PMMP: Rusketusraidat 6. Jukka Poika: Mielihyvää 7. Lily Allen: Fuck You 8. Theme from deep throat 8. Madonna: Like a virgin 9. Arctic Monkeys: Dancing shoes 10. Shampoo: Trouble 11. Ville Leinonen: Ihana aamu 12. Ville Leinonen: Tää on se ilta 13. Enya: Watermark 14. Janne Laurila: Kimpale kultaa.

Satuhäiden viralliset Facebook-sivut

Haluatko pitää Satuhäät vuonna 2012?

 

Asiasanat:

Kommentit

maanantaina 06.02.2012

hyvännäkönen mies mutta ruma ja pahasuinen akka.

maanantaina 06.02.2012

sulhanen tosi symppis,mutta toi morsio ois voinu ees tv:ssä rajoittaa kiroilua..toisaalta jos ikää enemmän vois tajuta;)

maanantaina 06.02.2012

Morsion jutuista paistoi kyllä nuori ikä, mutta ei siinä mitään, tsemppiä heille! Sulhanen oli tosi symppis, morsian aika suorasanainen...

maanantaina 06.02.2012

Ajattelin häitä jotenkin ihan erilaiseksi kuin mitä sitten olivatkaan.. Morsian oli kyllä rääväsuinen, sai kyllä miettimään omaakin kielenkäyttöä, jossa kirosanoja tulee viljeltyä, mutta taidanpa nyt rajoittaa sitä.
Odotukset olivat erilaiset, mutta häät olivat silti ihan mukavat, mitä nyt nuoren parin häiltä voi juhlimisen lisäksi odottaa. Vieraat ja hääpari tuntui nauttivan, joten onnea nuorelle parille!

maanantaina 06.02.2012

Sulhanen vaikutti todella mukavalta.
Jakson alussa kun tuli ensimmäiset kirosanat, ajattelin että on vahingossa päästettyjä. Sitten paljastu nuorten ikä... Siitä ajattelin että ei siinä mitään, nuoret saa nyt näyttää ihan TV:ssä että kyllä ne nuoretkin menee tositarkoituksella naimisiin ja osaavat käyttäytyä.
Siinä kun hetken katsoi jaksoa eteenpäin, alkoi pikku hiljaa tajuamaan että ei ei ei... Morsiamen melkein joka toinen sana oli kirosana (Vois vähentää edes telkassa!) ja naimisiin tunnuttiin menevän vain hetken mielijohteesta!

Noh, onnea kuitenkin parille, jos lukevat näitä. Koettakaa nyt kuitenkin vähän aikuistua (toisin sanoen, morsian!). Iso plussa jaksossa oli se, että kerrankin ei ollut kirkkohäitä! :)

maanantaina 06.02.2012

JÄRKYTTÄVÄÄ KATSOTTAVAA!! nii järkevä ja ihana mies ja löysi sitte tollasen rääväsuisen eukon vaimokseen... kannattais tosiaan kyl edes tv:ssä miettii mitä suustaan päästää, vanhemmat ihmisetki ku kattoo noita ohjelmia... aikuistu "rouva"!:D

maanantaina 06.02.2012

"Ensimmäinen todellisen rakkauden merkki nuorukaisessa on ujous, neitosessa rohkeus." Onnea yhteiselle elämän tielle. Olkoon se pitkä ja tasainen. :)

maanantaina 06.02.2012

En taida olla tosiaan ainut, joka on sitä mieltä että morsiamen käytös oli melko sopimatonta. Jokainen tallaa tietysti tavallaan, mutta tässä kiteytettiin kyllä hyvin Orimattilalaisten nuorten elämäntyyli: s-marketin kassa, lahden abc, kiroilu ja pyykkikoriin oksentelu. Hienoa, että Orimattilakin päivitettiin taas maailmankartalla! Mielummin kattelen kyllä Riitta Väisästä kymppitonnissa. Voi luoja...

maanantaina 06.02.2012

yllättävän hyvin sopi tuo tipunkeltainen vaate häihin, kaunis.
sen sijaan tuon hiustöyhtön olisi voinut kiinnittään muihin hiuksiin, morsian kun tuota koko ajan huitoi otsaltaan pois.
itse en ymmärrä mitä ateistisuus antaa ihmiselle?

tiistaina 07.02.2012

Pitääkö ateistisuuden jotain antaakin? Moniko analysoi uskoaan jumalolentoon sen enempää kuin niihin uskomatonkaan? Kannattaa ajatella sitä uskon puutteena ja sinä, että ihminen pystyy toimimaan ihan yhtä moraalisesti ja tunneperäisesti ilman uskoakin.

tiistaina 07.02.2012

Piti vaihtaa kanavaa kesken ohjelman. Ei voinut kerta kaikkiaan kuunnella morsiamen kielenkäyttöä.

tiistaina 07.02.2012

on se hurjaa ku nainen kiroilee :D

tiistaina 07.02.2012

kenen musiikki soi tässä jaksossa?

tiistaina 07.02.2012

Tuo mies oli niin ihana, mutta tuo nainen... aika räväkkä persoona, no ei siinä mitään, mutta olisi ehkä voinut vähemmän kiroilla telvisiossa. :D

tiistaina 07.02.2012

Mies oli ihan mukavan ja symppiksen oloinen,mutta se morsian...kyllä huomas että teini vielä ja hetken mielijohteesta huomiota haluavana mennään vihille.Sitä "alapäätään" pitää naistenkin hokea,rumaa tollanen kiroilu naiselta vielä.Haistatteli jopa miehelleen kun toinen kosii,ei tarvisi toista kertaa kyllä vihille pyytää kun noin typerästi vastaa.Ja koko hääjuhlan idea pyöri vaan siinä että viinaa riittäis,mut niinkai se teineillä tahtoo vähän olla...
Toivottavasti ovat vielä yhdessä,eipä se sanottua ole etteikö noin nuorena solmitut liitot kestäisi,ja toivotaan ettei tule vaihetta että olisi kiva kokeilla muitakin miehiä,jos ja kun parikymppisellä ei elämänkokemusta vakavemmista,pidemmistä suhteista varmasti ole.
Onnea silti nuorelle parille!

tiistaina 07.02.2012

Ihan mukava tarina pariskunnalla. Lisääntynyt ostotarve, hah.
Mutta morsian oli kyllä taas taattua Satuhäät "laatua". Huh... Nykyajan nuoret naiset ovat kyllä mielettömän pahankurisia. Ja puolestani saa kuka vain kiroilla kuin merimies, oma on kielensä, mutta voisi sitä vähän katsojia ajatella, kun se materiaali ei kuitenkaa vain omaan katseluun tule.
Erotiikkaliikkeen häiskä oli kyllä hauska!

tiistaina 07.02.2012

Minun mielestä oli kyllä aito, suloinen ja rakastunut pari!! PALJON ONNEA KOKO PERHEELLE!
Ihanaa, kun joku uskaltaa poiketa värimaailmassa näistä liloista, pinkeistä, kultaisista ja valkoisista teemahäistä!!
Morsian oli todella kaunis, puku viehättävä ja taatusti erilainen! Hän oli rempseän ja aidon oloinen, vaikkakin toki kiroilu olikin hieman "ylimitoitettua", mutta mitäpä siitä!
Sulhanen oli komea ja hyvin rakastuneen oloinen.
Olen onnellinen, että olette löytäneet toisenne! Mukava jakso, josta jäi hyvä fiilis! ONNEA YHTEISELLE TULEVAISUUDELLE!

tiistaina 07.02.2012

ois kiva tietää mitä tapahtui niille hääkoristeille jotka jäi tulematta? saitteko rahat takaisin?

tiistaina 07.02.2012

Olipas pari!! todellakin taas satuhäät joille saa työpaikan kahvipöydässä naureskella ja sulhoa kävi sääliksi. eukko lähes pakottaa eroamaan miehen kirkosta ja kiroilee koko ajan. kävi sitä sulhon poikaakin sääliksi. saa karseen äitipuolen.

tiistaina 07.02.2012

Joku kyseli jakson musiikista. Tässä lista:

1. Katy Perry: Teenage dream 2. Teleks: Elämäni viimeinen rakkaus 3. PMMP: Onnellinen päivä 4. Cindy Lauper: Girls just wanna have fun 5. PMMP: Rusketusraidat 6. Jukka Poika: Mielihyvää 7. Lily Allen: Fuck You 8. Theme from deep throat 8. Madonna: Like a virgin 9. Arctic Monkeys: Dancing shoes 10. Shampoo: Trouble 11. Ville Leinonen: Ihana aamu 12. Ville Leinonen: Tää on se ilta 13. Enya: Watermark 14. Janne Laurila: Kimpale kultaa.

keskiviikkona 08.02.2012

että löytyy säälittäviä ja pikkumaisia ihmisiä....ei osata olla onnelisia toisten puolesta vaan kateellisina täällä mesotaan uskomattomia päätelmiä taas täällä ja sit haukutaa muita lapsellisiks... hävetkää ihmiset ja hankkikaa oma elämä ni ei tarvi muiden elämää kadehtia! Mun puolesta ihmiset kirotkoo niin paljo ku sielu sietää. Ja kyllähän tuo leikaajakin kai aika paljon siihe vaikuttaa mitä ruutuun tulee.... Mut toivottavasti saatte tyydytystä omaan mitättömään elämäänne muiden parjaamisella. Hyvät häät oli ja pilkettä silmäkulmassa! :)

keskiviikkona 08.02.2012

Kateellisina? Eikö sinun pieneen ymmärrykseen mahdu että asioita voi kritisoida ilman että olisi kateutta mukana? Morsiamen lapsellinen ja mauton kiroilu nyt on asia mistä ei kenenkään tarvitse olla kateellinen.

keskiviikkona 08.02.2012

Minkä ihmeen takia täällä pitäisi vaan ja ainoastaan kehua??Eikö jokasella ole oikeus ilmaista mielipiteensä,oli se sitten negatiivista tai ei.Ei ne ole mitään omia päätelmiä jos katsojat kommentoivat näkemäänsä!Ai niin,sehän on kadehtimista ja mitätöntä elämää jos antaa asiallista kritiikkiä.
Minkähän sortin säälittävä ja pikkumainen ite oot jos heti ollaan naama norsun piip jos ei olla suunapäänä kehumassa...

keskiviikkona 08.02.2012

Hehehehehe...itse ohjelmaakin viihdyttävämpää on nää ihmisten kommentit täällä. :D

torstaina 09.02.2012

Jos yhtään olet aiempien kausien keskusteluja seurannut niin tietänet että ei ole eka kerta kun niissä kommenteilla säväytetään.Mutta itse hääpariin siis,onhan se toisaalta ymmärrettävää että tossa iässä olevat kakskymppiset pitää olla vielä niin näytillä ja saada oma ääni kuuluviin,täs tapaukses kiroilemalla ja niinku tos joku mainitsi niin tosiaan haista vittua tuli vastaukses kun mies kosi.Noinko vastataan kosintaan?!Sulhasella vielä alle kouluikänen poika niin toivottavasti osaa pitää turpansa kiinni kiroamiseltaan pojan kuullen,tosi hyvä roolimalli,jestas.

torstaina 09.02.2012

No voi hyvänen aika mitä jeesustelua täällä taas. Kyllähän morsian kiroili reippaasti, mutta jokainen vähääkään älyä ja hoksottimia omaava ihminen kyllä näkee noinkin mitättömän asian läpi ja pystyy toteamaan, että morsian oli kaiken kaikkiaan hauska pakkaus. Persoonallinen ja räväkkä, mutta eihän sitä Suomessa suvaita...pitää olla hijainen hissukka ja hiljakseen piipittää jossain hellan ja nyrkin välissä, silloin sitä vasta todetaan, että siinäpä vasta morsio! Suomalaiset kun ovat tottuneet pyytelemään olemassaoloaan anteeksi, niin yhtään elävämmän ja rohkeamman persoonan kohdalla aina ajatellaan, että siinä vasta omahyväinen tyrkky, joka haluaa tuoda itseään esille.

Minusta pari oli aivan mahtavan ihana, jakso oli todella hyvä, kaunis ja aito pienistä rujouksistaan huolimatta. Sulhanen ymmärtää morsmaikkunsa huumoria selvästi, joten turhaan säälittelette tuoretta ukkomiestä. Kiitos tästä jaksosta, tässä nähtiin aitoa tunnetta ja herkkyyttä sekä toisen kunnoittamista. Morsiammen puhe oli kaunis. Eikä hän todellakaan tuntunut pakottavan miestänsä eroamaan kirkosta, tyyppihän itse puhui, että oli miettinyt asiaa jo vuosia, muttei vain saanut aikaisemmin aikaiseksi eroamista. Tästä kaikki uskis-mammat tietysti vetää sen 10000 kilon hernemaissipaprikat vesimeloonien kera sieraimiinsa ja päivittelevät MITEN KAAMEA AKKA MORSIAN ONKAAN.

Että pientä rajaa näihinkin kommentteihin ja löysätään sitä pipoa hieman ;)? Vierailu erotiikkaliikkeeseen saattaisi rentouttaa muutaman mamman elämää näilläkin palstoilla ja tuoda sitä hymyä elämään.

perjantaina 10.02.2012

Naisen mallit tässä maassa siis ovat olla "hiljainen hissukka hellan ja nyrkin välissä" tai rääväsuinen ketjukiroilija. Jo on ankeaksi mennyt, jos ei siihen välille mahdu mitään vaihtoehtoja.

Jokaisella toki on oikeus kiroilla ihan niin paljon kuin lystää. Nykyään ylipäätään olemme kiinnostuneita vain oikeuksistamme; sen sijaan meillä ei ilmeisesti enää ole mitään velvollisuuksia toisiamme kohtaan. Jokaisella on oikeus olla juuri niin rääväsuinen kuin haluaa, mutta ei velvollisuutta ottaa muita ihmisiä huomioon. Toisaalta jokaisella on yhtä lailla oikeus paheksua muiden käyttäytymistä, ei velvollisuutta hyväksyä sitä.

perjantaina 10.02.2012

Kieltämättä morsion kielenkäyttö hätkähdytti... ihan kiva jakso muuten. Morsiuspuku oli kaunis jakson tyttöselle. Orimattilaa jaksossa ei mitenkään mairiteltu - ei tullut sellaista oloa, että " tuollapa vois joskus piipahtaa" :D

Uusperheistä 70 % päätyy eroon. Kyllä näissä nuorissa täytyy molemmissa tapahtua perinpohjaista aikuiseksi kasvamista, että suhde pysyy koossa myönteisin tuloksin. Jos elämä pyörii biletyksen ja kaverien ympärillä, tulos voi olla karu. Näitä nuoria voisi kannustaa priorisoimaan elämänsä ihan oikeesti. Kaverit ja hurlumlei ei voi olla " number one" , eikä tokallakaan sijalla tuossa vaiheessa, kun ollaan naimisissa ja vastuuta myös lapsesta - okei joka toka viikko, mut kuitenkin. Parisuhteeseen kannattaa panostaa ja pitää se ykkösasiana! Etenkin uusperheessä, jossa lapsi on jo valmiina naimisiinmennessä.

Seksikaupassa käynti ?! Eikö hääyöksi ollut enää mitään " uutta " tarjolla kun piti hakea vauhtia seksikaupasta? Onko höylätty paikat jo niin tutuksi, että haetaan lisäviihdykettä tämänmoisista paikoista ;)
Olen itsekin poikennut puolisoni kanssa seksikauppaan, mutta en sentäs hääyötä varten :D

Tsemppiä !

t. itsekin puolivanhempi

perjantaina 10.02.2012

Voi jessus,kuinka joku jaksaa naputtaa koneella puolinäytöllistä tekstiä ja puolustella,ai niin parin tutut,ystävät tietenkin.On se ihme kun pitäisi vaan kehua,kehua ja jos jostain epäkohdasta huomauttaa niin heti ollaan puolustelemassa.Onhan se varmaan hyvä jo opettaa alle kouluikäistä kiroilemaan...No mikäs täällä on tuttujen käydä naama punasena vauhkoomassa.

perjantaina 10.02.2012

Joku tuttavapiiriin kuuluva on näköjään käynyt hermoilemassa ja puolustelemassa.
Ilmeisesti pitäisi vaan kehua ja olla vaan siihen oikeus,kehumiseen, mutta paheksua ei saisi kenenkään käyttäytymistä,heti on jollain sukulaissielulla hermohiki valumassa jos ei kehuta ja ihastella maasta taivaaseen,hyvänen aika.

maanantaina 13.02.2012

Mua ärsytti,kun kertoivat turhan tarkasti kaikkea,mikä ei vois vähempään kiinnostaa ! Nyt tiedän,että kaikki rupevat sanomaan,että ei tarvitse katsoa jos ei kiinnosta,mutta olen oikeesti
todella paljon katsonut aina hääohjelmia,mutta tämä oli jo liikaa jopa mun makuun !
Ateismiakin aika paljon mainostettiin. Mielestäni saa mennä ihan kummalla tavalla vain naimisiin,mutta tarviiko sitä sen enempää mainostaa,kuin esim. Kuulun kirkkoon ja menen kirkossa naimisiin. Se oli mielestäni tarpeetonta.
Itsekin nuorena ihmisenä tiedän,että kirosanoja tulee viljeltyä paljon,mutta olen aivan samaa mieltä siitä ihmisten kanssa,että se oli jo liikaa ! Se ei nyt haittaa jos pari kirosanaa pääsee vahingossa,mutta luultavasti itse en käyttäisi karkeaa kieltä kyseisessä tilanteessa. Tai varsinkaan KOSINTATILANTEESSA!

Nainen vaikutti aika mukavan avoimelta ja aidolta,mutta joskus hieman ärsyttävältä. Mies oli todella paljon kypsempi naista,johtuen varmaan lapsen saannista. Ehkä hiukan liian suoraan kerrottiin koko suhde, kun sen olisi voinut kertoa pääpiirteittäin,eikä mitään yksittäisiä korostuksia ja yksityiskohtaista kuvailua.

Hienoa kuitenkin,että ovat saaneet toisensa,toivottavasti onni kestää. Itse vaikka pitäisin nuorena häät, tekisin niistä hieman "hienostuneemmat" ei ehkä noin paljon viinaa,mitä näiden häissä olisi. Mutta siitä plussaa,että häätanssi oli Jukka Pojan-Mielihyvää,itse en olisi valinnut tätä tanssikseni,mutta heillä se näytti toimivan.

Mielestäni myös anopin ryöstö oli todella hauska ja erilainen : )

maanantaina 13.02.2012

No en kyllä todellakaan ole kyseisen parin ystävä tai edes tuttava, en tunne koko ihmisiä :D. Oliko se niin, että pelkästään mollaajat saavat avautua näillä palstoilla? Sama meno jatkuu mitä viime vuonna, mammat kitisee millon mistäkin asiasta ja haukkuvat jokaisen jakson pystyyn - enemmän tai vähemmän. Äärimmäisen säälittävää etten sanoisi...joo saahan sitä negatiivistakin sanottavaa olla, mutta on aina eri asia, miten sen rakentavan kritiikin esittää. Jos täällä vaahdotaan suu vaahdossa, miten kamala akka on kun kirosanoja päästää, eikä persoonasta osata arvioida mitään muuta (lisäksi säälitellään sulhasta) niin en puhuisi enää kritiikistä, vaan PAHANSUOPAISUUDESTA. Sitä on kyllä suomen mammat pullollaan ;).

Ilmeisesti se on sitä mukavampaa, mitä törkeämmin uskaltaa netissä huudella jaksosta. Saa paremman mielen ja voi kohottaa itsensä jalustalle. Sanoin näistä samoista asenteista jo viime vuonna, mutta eihän nämä mammat osaa itseensä mennä. Naisissa on se paha vika (vaikka itsekin olen), että kaikista asioista pitää etsiä ne negatiivisimmat asiat ja mässäillä niillä, ei ihme, että juorulehdet myy niin hyvin. Saa kohottaa vähän sitä perisuomalaista huonoa itsetuntoa haukkumalla muut maan rakoon :). Jeesustelu - se vasta on mukavaa!

Ei tarvitse olla tuttava, että ärsyyntyy näistä paikoittain jopa törkeän pahansuopaisista kommenteista täällä. Ihmiset ovat äärimmäisen itsekäitä ja inhottavia, kunhan ei omaa naamaansa tarvitse näyttää, voi laukoa ihan mitä tahansa. Tehkääpäs sama oman nimenne kanssa!

maanantaina 13.02.2012

"Kyllä näissä nuorissa täytyy molemmissa tapahtua perinpohjaista aikuiseksi kasvamista, että suhde pysyy koossa myönteisin tuloksin. Jos elämä pyörii biletyksen ja kaverien ympärillä, tulos voi olla karu. Näitä nuoria voisi kannustaa priorisoimaan elämänsä ihan oikeesti. Kaverit ja hurlumlei ei voi olla " number one" , eikä tokallakaan sijalla tuossa vaiheessa, kun ollaan naimisissa ja vastuuta myös lapsesta - okei joka toka viikko, mut kuitenkin. Parisuhteeseen kannattaa panostaa ja pitää se ykkösasiana!"

Voi jessus! No ehkä ne selviää vaikka bilettävät ja niillä on kavereita ympärillä! Pitääkö se sosiaalinen elämä lopettaa ku menee naimisiin?? Voi se parisuhde olla ihan hyvä vaikka tekee muutaki ku keittää ukolle pottuja kotona! Nii ja ihan kamalaahan se oli ku osti korsetin hääyöksi, oh my good!!!

maanantaina 13.02.2012

Lopeta jo toi mesoaminen,eiköhän sun mielipitees ole selvä!Eikö sulla tosiaan ole muuta tekemistä arkisin kun hermoilla täällä jonkun tuntemattoman häistä.Toiset tykkää toiset ei,ja sitä arvostellaan mitä näemme ja millaisen kuvan pari itsestään antaa.

maanantaina 13.02.2012

Kai täällä nyt herranen aika saa muutkin kuin mollaajat kommentoida? Ilmeisesti sinullakin on rutkasti, luppoaikaa, kun ihan vartavasten tulet vastailemaan ;)? Se koira älähtää, johon kalikka kolahtaa!

tiistaina 14.02.2012

Näitä kommentteja lukiessa yksi ja sama henkilö(ed.kommentoija) tuntuu koko ajan rakkina älähtävän aina jos joku kommentoi,anna nyt jo ihmisten olla mitä mieltä he ovat,minkälainen pirttihirmu pitää olla jos luulee olevansa aina oikeessa.
Kiroilkoon muija niin paljon kun sielu sietää,kai se kuuluu tohon ikään että pitää vielä angstata mutta toivottavasti aikuistuu hieman,sulhanen ikäistään kypsemmän oloinen varmaa lapsen saannin myötä ja hyvä niin.Kelpais mullekkin noin fiksu puoliso:)
Onnea tosi paljon,sitä tulette tarvitsemaan niinkun jokanen hääpari.

tiistaina 14.02.2012

Hahahaha....ei näille voi kun nauraa ja toisaalta ihmetellä.Sohvaperunoilla ei muuta duunaamista liene kun vahdata koneella niin käydäänpä täällä vähän "viisastelemassa" ajankuluksi :DD

tiistaina 14.02.2012

Joo ton yhen tyypin mielipide on jo hyvin,hyvin monessa kommentissa tullut jo ilmi niin miksi sitä pitää jankata ja jankata samaa asiaa!?Jokanen on mitä mieltä on,that's it!Heti ollaan aukomassa päätään jos ei ole samaa mieltä.Ei ne sun mielipiteet mitään ainoita ja oikeita ole.Minä rohkenen olla sitä mieltä että ei se morsiamen kielenkäyttö mitenkään mallikelpoista ollut näin teeveen välityksellä,kuka ansaitsee tulla haistatelluksi kosintatilanteessa,mitä se on kamerojen ulkopuolella emme tiedä,mutta toivotaan että ovat vielä naimisissa,minä pitäisin tommosesta herkkupalasulhasesta kiinni.Rohkeaa että hääpukuja uskalletaan ottaa muitakin värejä kun aina pelkkää valkosta,itse en keltaista missään nimessä ottaisi,en pidä väristä eikä tarvitsekaan tykätä.Sulholle sen sijaan sopi kun nenä päähän mustan puvun alle keltainen kauluspaita,toisaalta mustaan taitaa sopia melkein mikä väri vaan.
Onnittelut kaikesta huolimatta ja menestystä tulevaisuuteen.

keskiviikkona 15.02.2012

Miksi sulhasen valkoinen kraka vaihtui pinkkiin?

keskiviikkona 15.02.2012

Kraka on sellainen, joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan.

lauantaina 18.02.2012

Näkihän sen sulhasen naamastakin, että aika kuuma oli siinä vaiheessa kun kraka oli pinkki! :D

lauantaina 18.02.2012

Vaikkakin morsian kiroili suhteellisen paljon niin siltikin siinä on niin mahtava persoona. Mä ottaisin tollasen naisen vaimokseni koska tahansa. Nykyään suomalaiset naiset on ihmeellisiä kukkahattutätejä jotka ihannoi sitä, että avioliitossa istutaan kotona vaan kahdestaan lukemassa kirjoja ja juodaan "sivistyneesti" pullotviiniä yksistään ja sitten paheksutaan sitä, että ihmiset pitää sosiaalisesta elämästä eikä istu kotona tylsistymässä. Niin monet sukulaiset jotka tiedän olevan naimisissa ovat juurikin tuollaisia. He omien sanojensa mukaan ainakin kaipaavat sosiaalista elämää. (Enkä nyt puhu mistään sellaisesta sosiaalisesta elämästä jota voit uimahallissa käydessä saada kun vaihdat naapurin irmelin kanssa muutaman sanan)
Nykyäänkin vielä ajatellaan että naimisissa olevien parien pitäisi elää rauhallista ja tasapainoista elämää eikä pitää yhteyttä päivittäin ystäviinsä tai käydä viikonloppuisin bilettämässä. Mistä tämmöinen johtuu? Onko yhteiskuntamme vajoamassa suoraan tylsyyteen?
Vaikka sulhasella lapsi onkin ennestään niin uskoisin, että he osaavat pitää kielenkannat kurissa lapsen läsnäollessa. Vaikuttivat kuitenkin fiksuilta ihmisiltä jotka luultavasti jännittivät kuvauksia ja häitä eikä saaneet kielenkantoja kuriin haastatteluissa. :)

Tollasia morsiammia tämä maa kaipaa enemmän! Häät olivat kauniit ja nuorena miehenä kommentoiden voin sanoa, että tuo nainen on juuri sitä mitä itse kaipaan! Morsiammessa oli Kauneutta, sekä asennetta ja tämä kaikki oli maustettu vielä ilmeisen hyvällä huumorintajulla!

lauantaina 18.02.2012

Sulhanen vois puhua vähän vähemmän näristen ja toi morsian vois muuttaa mun luokse jo vaikka tänään!

maanantaina 20.02.2012

Voi kun sinäkin tulet lähemmäs 30vuotta,saat lapsia niin kummasti sitä kuule arvostaa puolisoa ja perhe-elämää hieman eri tavalla kun parikymppisenä jolloin vielä mennään pää kolmantena jalkana baarista toiseen,vaihdellaan partnereita ym,kyllä minäkin sen ikäisenä menin kun ei ollut huolta huomisesta.Vai meinaatko että keski-ikää lähestyessä pitäisi samanlaista hurlumhei elämää viettää,mitä väärää on jos ei vaan kiinnosta enää elää kun parikymppisenä vaan haluaa olla sen sydämen valitun kanssa tai muuten vaan istua iltaa ystävien seurassa,ja kyllä,pulloviiniä maistuu aikuisessa seurassa,ei huvita juoda "teinilimpsaa" ja kikatella yhden sidukan jälkeen kun olis kovassakin humalassa....

tiistaina 21.02.2012

Jaahas, kukkahatut taas vauhkoo. Oman kokemuksen perusteella voin sanoa että ne onnellisimmat parit tekee välillä asioita yhdessä ja välillä pelkästään omien ystävien kanssa eikä jämähdä vaan kotiin kyselemään aneemisesti toisiltaan "mitäs tänään tehtäis" vauvan kuolaa rinnuksilla. Ei millään pahalla. Mutta tää oli aito ja selvästi rakastunut pari, onnea elämään! :)

tiistaina 21.02.2012

Miks kolmikymppisenä pitäis olla huolta huomisesta? Kuulostaa siltä kuin siinä vaiheessa pitäis lopettaa eläminen kun saa lapsia. Ainiin, onhan siinä vaiheessa jo kaikki elämä kieltämättä takana päin. Voi hyvillä mielin jämähtää kotiin oottelemaan eläkepäiviä.

tiistaina 21.02.2012

Kovasti täällä halutaan puuttua toisten elämään ja miten pitäisi elää jne jne,itselle ainakin se ja sama onko joku kolmikymppisenä kotiäiti vai ei,arvostaako muutakin kun vaan juhlimista esim.Eiköhän se ole ihan normaalia että aikuistuu teinivuosista ja ajattelee ehkä vähän aikuismaisemmin.Mutta tällä palstalla aina,siis aina jotakuta risoo niin s*****ti toisten asiat ja elintavat,mieltymykset ym.Tuossahan vielä kysyttiin että,mitä väärää on jos ei kolmikybäsenä kiinnosta enää riekkua baareissa,vaihella partnereita vaan istua iltaa vinkkupullon kanssa ystävien kera.Niin,en ymmärrä kyllä itsekään mitä väärää siinä tosiaan on ja miksi se ketään haittaa?Jokainen kaiketi tykkää tehdä sitä mistä itse pitää.Onhan se hienoa kun on just ja just parikymppinen niin voi täällä toitottaa muka elämänviisauksiaan miten pitäisi tehdä,hahahahah.
Luetun ymmärtäminen on enemmän kun toivottua ennenkun kommentoi asioista joista ei kokemusta ole!

tiistaina 21.02.2012

Täällä on jo muitakin hääpareja,eiköhän nää ole nähty.

tiistaina 21.02.2012

Aivan mahtavat häät mielestäni!

tiistaina 21.02.2012

Katsoin vasta tänään nauhalta nämä häät ja näiden kommenttien perusteella odotin jotain tosi mahdotonta meininkiä, mutta nämähän olivat aivan normaalit hauskat kesähäät! Sulhanen on tosiaan söpöliinillä tavalla ujohko jota räväkämpi morsian sopivasti täydentää. Hyvä tästä tulee, sanokaa mitä sanotte. Hääpaikka oli ihanasti veden äärellä ja päivä oli niin kaunis sydänkesän päivä kuin olla voi. Ainoa, mikä minua hieman vaivasi oli tuo Tuomari, joka todellakin "suoritti" vihkimisen, oli kyllä niin rutiininomaista että. Nuorenparin asut olivat kivan rennot ja keltainen on ihan hauska ja nuorekas väri. Häävieraat ainakin näyttivät viihtyvän. Rennosti kaljatölkki kädessä lämpimänä kesäpäivänä, mikäs sen mukavampaa!


Muualla Yle.fi:ssä