perjantaina 10.02.2012

Kieltämättä morsion kielenkäyttö hätkähdytti... ihan kiva jakso muuten. Morsiuspuku oli kaunis jakson tyttöselle. Orimattilaa jaksossa ei mitenkään mairiteltu - ei tullut sellaista oloa, että " tuollapa vois joskus piipahtaa" :D

Uusperheistä 70 % päätyy eroon. Kyllä näissä nuorissa täytyy molemmissa tapahtua perinpohjaista aikuiseksi kasvamista, että suhde pysyy koossa myönteisin tuloksin. Jos elämä pyörii biletyksen ja kaverien ympärillä, tulos voi olla karu. Näitä nuoria voisi kannustaa priorisoimaan elämänsä ihan oikeesti. Kaverit ja hurlumlei ei voi olla " number one" , eikä tokallakaan sijalla tuossa vaiheessa, kun ollaan naimisissa ja vastuuta myös lapsesta - okei joka toka viikko, mut kuitenkin. Parisuhteeseen kannattaa panostaa ja pitää se ykkösasiana! Etenkin uusperheessä, jossa lapsi on jo valmiina naimisiinmennessä.

Seksikaupassa käynti ?! Eikö hääyöksi ollut enää mitään " uutta " tarjolla kun piti hakea vauhtia seksikaupasta? Onko höylätty paikat jo niin tutuksi, että haetaan lisäviihdykettä tämänmoisista paikoista ;)
Olen itsekin poikennut puolisoni kanssa seksikauppaan, mutta en sentäs hääyötä varten :D

Tsemppiä !

t. itsekin puolivanhempi

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä