maanantaina 13.02.2012

Mua ärsytti,kun kertoivat turhan tarkasti kaikkea,mikä ei vois vähempään kiinnostaa ! Nyt tiedän,että kaikki rupevat sanomaan,että ei tarvitse katsoa jos ei kiinnosta,mutta olen oikeesti
todella paljon katsonut aina hääohjelmia,mutta tämä oli jo liikaa jopa mun makuun !
Ateismiakin aika paljon mainostettiin. Mielestäni saa mennä ihan kummalla tavalla vain naimisiin,mutta tarviiko sitä sen enempää mainostaa,kuin esim. Kuulun kirkkoon ja menen kirkossa naimisiin. Se oli mielestäni tarpeetonta.
Itsekin nuorena ihmisenä tiedän,että kirosanoja tulee viljeltyä paljon,mutta olen aivan samaa mieltä siitä ihmisten kanssa,että se oli jo liikaa ! Se ei nyt haittaa jos pari kirosanaa pääsee vahingossa,mutta luultavasti itse en käyttäisi karkeaa kieltä kyseisessä tilanteessa. Tai varsinkaan KOSINTATILANTEESSA!

Nainen vaikutti aika mukavan avoimelta ja aidolta,mutta joskus hieman ärsyttävältä. Mies oli todella paljon kypsempi naista,johtuen varmaan lapsen saannista. Ehkä hiukan liian suoraan kerrottiin koko suhde, kun sen olisi voinut kertoa pääpiirteittäin,eikä mitään yksittäisiä korostuksia ja yksityiskohtaista kuvailua.

Hienoa kuitenkin,että ovat saaneet toisensa,toivottavasti onni kestää. Itse vaikka pitäisin nuorena häät, tekisin niistä hieman "hienostuneemmat" ei ehkä noin paljon viinaa,mitä näiden häissä olisi. Mutta siitä plussaa,että häätanssi oli Jukka Pojan-Mielihyvää,itse en olisi valinnut tätä tanssikseni,mutta heillä se näytti toimivan.

Mielestäni myös anopin ryöstö oli todella hauska ja erilainen : )

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä