maanantaina 13.02.2012

No en kyllä todellakaan ole kyseisen parin ystävä tai edes tuttava, en tunne koko ihmisiä :D. Oliko se niin, että pelkästään mollaajat saavat avautua näillä palstoilla? Sama meno jatkuu mitä viime vuonna, mammat kitisee millon mistäkin asiasta ja haukkuvat jokaisen jakson pystyyn - enemmän tai vähemmän. Äärimmäisen säälittävää etten sanoisi...joo saahan sitä negatiivistakin sanottavaa olla, mutta on aina eri asia, miten sen rakentavan kritiikin esittää. Jos täällä vaahdotaan suu vaahdossa, miten kamala akka on kun kirosanoja päästää, eikä persoonasta osata arvioida mitään muuta (lisäksi säälitellään sulhasta) niin en puhuisi enää kritiikistä, vaan PAHANSUOPAISUUDESTA. Sitä on kyllä suomen mammat pullollaan ;).

Ilmeisesti se on sitä mukavampaa, mitä törkeämmin uskaltaa netissä huudella jaksosta. Saa paremman mielen ja voi kohottaa itsensä jalustalle. Sanoin näistä samoista asenteista jo viime vuonna, mutta eihän nämä mammat osaa itseensä mennä. Naisissa on se paha vika (vaikka itsekin olen), että kaikista asioista pitää etsiä ne negatiivisimmat asiat ja mässäillä niillä, ei ihme, että juorulehdet myy niin hyvin. Saa kohottaa vähän sitä perisuomalaista huonoa itsetuntoa haukkumalla muut maan rakoon :). Jeesustelu - se vasta on mukavaa!

Ei tarvitse olla tuttava, että ärsyyntyy näistä paikoittain jopa törkeän pahansuopaisista kommenteista täällä. Ihmiset ovat äärimmäisen itsekäitä ja inhottavia, kunhan ei omaa naamaansa tarvitse näyttää, voi laukoa ihan mitä tahansa. Tehkääpäs sama oman nimenne kanssa!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä