lauantaina 18.02.2012

Vaikkakin morsian kiroili suhteellisen paljon niin siltikin siinä on niin mahtava persoona. Mä ottaisin tollasen naisen vaimokseni koska tahansa. Nykyään suomalaiset naiset on ihmeellisiä kukkahattutätejä jotka ihannoi sitä, että avioliitossa istutaan kotona vaan kahdestaan lukemassa kirjoja ja juodaan "sivistyneesti" pullotviiniä yksistään ja sitten paheksutaan sitä, että ihmiset pitää sosiaalisesta elämästä eikä istu kotona tylsistymässä. Niin monet sukulaiset jotka tiedän olevan naimisissa ovat juurikin tuollaisia. He omien sanojensa mukaan ainakin kaipaavat sosiaalista elämää. (Enkä nyt puhu mistään sellaisesta sosiaalisesta elämästä jota voit uimahallissa käydessä saada kun vaihdat naapurin irmelin kanssa muutaman sanan)
Nykyäänkin vielä ajatellaan että naimisissa olevien parien pitäisi elää rauhallista ja tasapainoista elämää eikä pitää yhteyttä päivittäin ystäviinsä tai käydä viikonloppuisin bilettämässä. Mistä tämmöinen johtuu? Onko yhteiskuntamme vajoamassa suoraan tylsyyteen?
Vaikka sulhasella lapsi onkin ennestään niin uskoisin, että he osaavat pitää kielenkannat kurissa lapsen läsnäollessa. Vaikuttivat kuitenkin fiksuilta ihmisiltä jotka luultavasti jännittivät kuvauksia ja häitä eikä saaneet kielenkantoja kuriin haastatteluissa. :)

Tollasia morsiammia tämä maa kaipaa enemmän! Häät olivat kauniit ja nuorena miehenä kommentoiden voin sanoa, että tuo nainen on juuri sitä mitä itse kaipaan! Morsiammessa oli Kauneutta, sekä asennetta ja tämä kaikki oli maustettu vielä ilmeisen hyvällä huumorintajulla!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä