tiistaina 14.02.2012

Itse katson olevani suhteellisen liberaali ja haluan antaa kaikkien kukkien kukkia. Tyhmyyttä ja sivistymättömyyttä on vaikeaa suvaita, suvaitsevaisenkin ihmisen. Rakastan Satuhäät ohjelmaa mutta tämän jakson jouduin minäkin keskeyttämään kanavaa vaihtamalla, syynä juurikin tämä ahdistava kommentti "olishan se kauheaa jos omasta lapsesta tulis homo tai lesbo". EI NÄIN!!!

Kuinka monta kertaa teille ihmiset pitää iskeä ihmisen biologian faktoja pöytään ennekun uskotte että homous ja lesbous määräytyy ominaisuutena dna:hamme jo kohdussa. Samoin kuin muut määräävät tekijät; onko meillä tumma vai vaalea tukka, onko meillä ruskeat vai siniset silmät ja olemmeko oikea- vai vasenkätisiä. Samalla lailla määräytyy seksuaalinen taipumus, olemmeko heteroita, bi-seksuaaleja, homoja vai lesboja. Ja tämä asia on niin tosi kuin vaan voi olla.

Poikkeava seksuaalisuus ei ole sairautta, siitä ei voi "parantua" tai eheytyä. Se on meissä sisällämme omana ominaisuutenamme joka määrittää keitä me olemme, millaisiksi ihmisiksi kasvamme.

Tuomitsemalla poikkeavan seksuaalisuuden saamme aikaiseksi lisää teini itsemurhia jolloin omasta seksuaalisuudestaan hämmentyneet kokevat painetta ja uhkaa eivätkä välttämättä näe muuta ulospääsyä kuin oman käden kautta elämänsä päättämisen. Tämä hääpari varmaan mielummin näkee omat lapsensa kuolleena kuin homoina tai lesboina. Sääliksi käy sekä lapsia että vanhempia ja kaikkia ahdasmielisyyteen tuomittuja uhreja.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä