perjantaina 24.02.2012

Suuri kiitos tästä ohjelmasarjasta ja koko tuotantokauden parhaasta jaksosta tällä tuotantokaudella!
Kerrankin ihanaa aitoa rakkautta, pitkä parisuhde takana ennen avioliittoa, maalaismaisemaa, kauniit ihanat häät, uskomattoman kaunis juhlapaikka, kaunis morsian joka lauloi erittäin kauniisti alttarilla. Sulhasen lauluääni ei ehkä korvia niin hivele mutta ei tarviikkaan kun morsian hoitaa homman kyllä kotiin! Hymyilin vielä monta päivää itsekseni tämän jakson nähtyäni, niin hyvä mieli tuli.
No joo, olihan sitä analysointia ja näin pois päin mutta ei itseäni ainakaan haitannut, tekisi tuollainen voimallisen läsnäolon harjoittelu varmasti hyvää melko monelle muullekkin pariskunnalle.
Edellisiä kommentoijia kompatakseni, ihanaa kun ei tarvinnut kuunnella kiroilua tai katsella itsensä rumiksi juoneita tai homofobisia kiihkoilija-sekopäitä örväämässä. Lisää tällaisia mahdollisimman paljon, kiitos!
Toivon Marialle ja Anssille sylin täydeltä onnea ja rakkautta. Jos törmätään täällä Helsingin kaduilla saatan tulla jopa halaamaan mikäli ette pane pahaksenne :)
Allt bra för er och långt ett härligt livet tillsammans. Anteeksi jos kirjotusasu menee väärin, svenska är inte mitt modersmåll :) :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä