tiistaina 19.06.2012

Valittavia ohjelmia oli itse asiassa melkoinen määrä, tarkemmin sanoen 240 nimikettä. Mukana mm. elokuvia, ulkomaisia ja kotimaisia sarjoja, komedioita, asiaohjelmia, dokumentteja, tiedeohjelmia, lifestylea, historiaa, luonto-ohjelmia ja musiikkiohjelmia.

Alun perin voittaneessa Kuningasidea-kaaviossa ollut aamuelokuva Nim ja salainen saari päätettiin vaihtaa yhteistuumin kanavakonsulttien kanssa, koska se on sallittu vain yli 7-vuotiaille ja heti elokuvan jälkeen alkaa pienille lapsille suunnattu ohjelmisto. Siksi katsottii paremmaksi kaikenikäisille sopiva muumielokuva. Sekä se että Nim on esitetty aiemminkin.

Iltapäivän uusintadokumentiksi oli alunperin valittu Facebook, Zuckerbergin maailmanvalloitus (esitetty TV1:ssä 11.6.), mutta myös tämän kohdalla kanavakonsultit tekivät ohjelmistosuunnittelun arkea olevan journalistisen uudelleenarvion ja kokivat, että tämä ajankohtaisdokumentti sisältää niin tekoaikaansa liittyvää tietoa mm. pörssiin listautumisesta, että se on jo vanhentunutta elokuun lopussa. He valitsivat tilalle genreltään ja aiheeltaan mahdollisimman lähellä olevan dokumentin Steve Jobs ja Applen ihme.

Mitään ei siis jää näkemättä vaihdosten jälkeenkään.

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä