tiistaina 04.12.2012

Kun olin mukana Helluntaiseurakunnan rukouspiireissä ja niissä sain viestejä, useimmiten tietoa jonkun läsnäolijan vaikeuksista joista hän EI ollut kertonut kenellekään paikalla olijalle..eikä varsinkaan minulle tuikituntemattomalle ihmiselle.... sitä kutsuttiin profetoimiseksi tai Pyhässä Hengen vallassa olemiseksi ja tietoa kutsuttiin "Tiedon sanoiksi". Kaikki oli pyhää ja minulla oli Pyhän Hengen lahja....

Nyt teen edelleen aivan samaa... ja sitä kutsutaan kanavoinniksi ja meediaaliseksi viestinnäksi... vaan seurakunnan ulkopuolella kaikki onkin muuttunut "vihollisen työksi ja saatanan vaikutuksen alaisena toimimiseksi"... Hei haloo !!!! Kohdatkaa omat pelkonne, varsinkin kuoleman pelkonne ja vapautukaa tekemään omien lahjojenne mukaisia rakkauden tekoja.

Minun uskoni on ihan sama kuin ennenkin...paitsi että en pelkää enää helvettiä enkä saatanaa... luotan Jumalaan ja Kristuksen Rakkauteen.

Ja miksi Raamattukin kehoittaa meitä opettelemaan eroittamaan henkiä jos olisi kiellettyä olla henkien kanssa missään tekemisissä... Enkelit suorastaan vilisevät Raamatun teksteissä... niin myös oppaamme Pyhä Henki.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä