keskiviikkona 06.02.2013

Juttelin asiasta tv-suunnittelupäällikkö Ari Savisen kanssa.Ylessä ei tehdä yhtäkään ohjelmanmuutosta harkitsematta eri vaihtoehtoja.

Niinpä The Wiren esittämistä Girls-putken jälkeenkin mietittiin, mutta se olisi mennyt reilusti yli puolen yön, mikä on ensiesitykselle aika myöhäinen ajankohta. Siksi jakso siirrettiin viikolla.

Girlsiä taas näytettiin viisi osaa kerralla siksi, että paljon puhuttanutta sarjaa haluttiin tarjota katsojille kunnon annos mahdollisimman pian esityssopimuksen alettua. Kiinnostus sarjaa kohtaan näkyi katsojaluvuissa, jotka olivat monen jakson osalta yli kaksinkertaiset siihen nähden, mitä The Wire on samalla ohjelmapaikalla kerännyt. Putket ylipäätään ovat modernia tv-sijoittelua.

Katsojaluvut eivät silti tietenkään merkitse kaikkea ja koska otamme tällaisen palautteen erittäin vakavasti, muutimme ehdotuksestani tulevaa esitysaikataulua. Sen myötä The Wire ei jää 10.3. tulevan, seuraavan Girls-putken vuoksi pois, vaan se lähetetään maratonin päätteeksi n. klo 0.21.

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä