perjantaina 05.04.2013

Närkästynyt, olet toki oikeutettu mielipiteeseesi, mutta Ylen pitää palvella kaikkia suomalaisista ja molemmista mainituista ohjelmista olemme saaneet erittäin paljon myönteistä palautetta nimenomaan sellaisilta nuorilta, jotka ovat kokeneet, ettei meillä ole ollut heille juuri tarjottavaa.

Tässä muutamia kommentteja Latelan juttusivulta: "Kerrankin tulee telkkarista tosi-tv:tä joka on oikeasti aitoa eikä mitään teennäistä"..."Loistava sarja! Harvoin tulee TV2 katsottua, mutta tätä sarjaa seuraa ilokseen"..."Minä tykkäsin myös kovasti. Kaikkihan tässä perustuu noitten jätkien hauskoihin persooniin."

Olemme täällä Kakkosella aika vahvasti eri mieltä siitä, että kyseessä olisi junttipotaska saati verorahojen tuhlaus. Tehtävämme on kertoa tarinoita suomalaisesta todellisuudesta ja siinä sekä Latela että Märät säpikkäät ovat onnistuneet mainiosti. Kumpikin sarja on puhuttavaa, kieltämättä välillä aika ronskia mutta sydän paikallaan - toisin sanoen sekä laadukasta realitya että Ylen arvojen mukaista ohjelmaa.

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä