keskiviikkona 23.10.2013

^^ Viestistäsi saa vaikutelman, ettet ole tosiasissa katsonut Love Connectionia hetkeäkään. Toki oletuksia niinkin voi tehdä, mutta se kertoo kyllä sitten enemmän jostain muusta kuin ohjelmasta.

Partamooses,

1. Yle ei ainoastaan puhu tasa-arvosta ja syrjäytymisen estämisestä, vaan toimii niiden eteen. Syksyllä on ollut mm. iso Nuorille nyt -kampanja. Mutta ohjelmasarjoilla voi tietysti silti olla muunkinlaisia, yhtä lailla arvokkaita ja mielenkiintoisia lähtökohtia. Love Connectionin formaatti ja jännite perustuvat vahvasti siihen, miten kaksi erilaista kulttuuria kohtaavat, kun suomalaistaustaiset jenkkipoikamiehet tutustuvat juuriinsa. Yksinäisillä suomalaismiehillä puhuttaisiin aivan eri ohjelmasta. Ei sillä, ovat hekin Kakkosella tilaisuutensa saaneet mm. Sinkkutansseissa.

2. TV2 haluaa olla aito, koskettava ja viihdyttävä tv-kanava, jolla suuret tunteet kohtaavat. Mainittujen tavoitteiden toteutumisessa reality-ohjelmat ovat parhaimmillaan moderni ja toimiva tapa. Realityissamme on kuitenkin aina yleläiset arvot, eikä niissä esim. nöyryytetä ketään. En siis puhuisi automaattisesti kilpailusta, jos ei lähtökohtaisesti olla edes samalla
pelikentällä. Resurssit tai formaatti eivät puolestaan korreloi ohjelman laadun kanssa läheskään aina - eikä niissäkään ole välttämättä sellaista asetelmaa kuin näkemyksessäsi.

3. Amerikkalaispoikamiehet saivat suomalaisilta morsianehdokkailta satoja kirjeitä. Love Connection on muutenkin herättänyt paljon kiinnostusta sekä nettikeskusteluissa että mediassa. Voimakkaiden väitteiden tai oletusten tueksi olisi mukava saada vähän perusteluja. Millä tavoin Kakkosen ohjelmisto ei
mielestäsi vastaa katsojien toiveisiin?

Kakkosen lopettamisesta ei ole minkäänlaisia suunnitelmia, päin vastoin kanavaan panostetaan vahvasti.

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä