maanantaina 06.05.2013

Kiitos Yle.

Harmi, ettette ole hankkineet dvd-oikeuksia, koska tekstitetylle julkaisullekin olisi tarvetta... Sarjan dvd:t saa ostettua BBC:n verkkokaupasta, mutta näyttipä niitä olevan myytävänä ihan kotimaisissa verkkopuljuissa. Ei todellakaan käy kateeksi kääntäjiä, koska sarjassa puhutaan ja puhutaan PALJON, joka tekstinpätkää ei todellakaan pysty varmistamaan (paitsi jos jaksaa kahlata juutuupin ja whovianien nettisivut). Lisäksi sarjassa palataan takaisin jopa v63 alkaneeseen sarjaan (1-8 tohtori, vaikkakin 8. tohtoria ei aina oikein noteerata kuuluvan sarjan aikajatkumoon) Vaikka en surkeimmasta päästä englanninpuhujia olekaan, niin kyllä osa pueista menee lujaa ohi ilman tekstitystä.

Viime kesän kahdeksan esitysaika oli "parempi" näin perheellisen kannalta, kun ehti tehdä pihahommat ja sitten istuttaa lapset telkkarin ääreen "iltasadulle". Nyt ehtii just töiden jälkeen vääntämään ruuan, sitten tunniksi sohvalle istumaan ja vasta sitten seiskalta tekemään kotihommia... Mutta kerrankin on ohjelma, joka yhdistää perheen kaikkia lapsia.

Jos olen oikein ymmärtänyt, niin Ylellä ei ole noita Comic Relief/Children in Need erikoispätkiä (niissähän Ajan Herrana nähdään mm. Joanna Lumley)?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä