sunnuntaina 26.05.2013

Idris kirjoitti, että vähäisen mainostuksen vuoksi monelta on jäänyt tutustumatta Tohtoriin. Itse kuuluin pitkään tähän ryhmään. Ehdin katsoa Areenasta viisi viimeistä Tennant-jaksoa, ja yhdettätoista Tohtoria pääsen sentään seuraamaan alusta asti.

Harmittaa, kun loikkasin kyytiin näin myöhäisessä vaiheessa. Näytetäänkö sarjaa (näitä 2000-luvulla ilmestyneitä kausia) missään vaiheessa uudestaan ensimmäisestä kaudesta lähtien?

Jos ei, niin on kai pakko hankkiutua Netflixiin tai vastaavaan katsomaan alusta asti.

Näin uutena katsojana totean, että Doctor Who on jotain aivan erilaista kuin odotin. Tai siis, tietysti tiesin aikamatkustuksesta, avaruusmönkiäisistä jne., mutta huumori on jotain aivan älytöntä - ja sitä on paljon. Ensimmäisellä kerralla olin katsonut jaksosta n. 10 sekuntia, ja nauroin jo aivan kippurassa. Uskomatonta, pöljää camp-huumoria.

Rakastuin alusta lähtien myös David Tennantin ilmeisiin. Voiko ihmisellä oikeasti olla sellaiset kasvot? Yhdessä hetkessä älyttömän koominen, heti seuraavassa pohjattoman surullinen. Uskomatonta. The End of Times'n lopussa alkoi minuakin itkettää. Kymmenes Tohtori sai minun sydämeni sykkimään tälle sarjalle.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä