keskiviikkona 29.05.2013

Johtuuko tämä siitä että ikävöin hulluna kymppiä enkä voi sietää Amya, mutta nykyisten jaksojen juonet tuntuvat jotenkin lässähtäneiltä. Enää ei ole sellaisia tiukkoja tilanteita, jotka saavat sydämen hyppäämään kurkkuun ja pomppimaan olohuoneen sohvalla huutaen "Juokse Tohtori, JUOKSE HENKESI EDESTÄ!"
Joku valitti täällä että Tennant itki liikaa ja Matt Smith on siksi paljon coolimpi Tohtori. Jokaisella on mielipiteensä ja se on hyvä asia, mutta minusta tämä uusi Tohtori on jotenkin välinpitämätön. Tennant sai mahdutettua rooliin sen kaiken rakkauden, mitä Tohtori tunsi koko maailmaa kohtaan. SPOILERI Sekin kun Rory otti ja kuoli tämä uusi Tohtori ohitti melkein pelkällä olankohautuksella: "Amy yritä muistaa hänet, vain siten voin vielä pelastaa hänet! Ai etkö? No ei sitten, minnes lähdetään?"
Värimaailmakin tuntuu jotenkin harmaantuneen, ihan kuin jok'ikisessä paikassa jonne Tohtori matkustaa olisi sateinen marraskuun ilta (vai näenkö vain kaiken harmaana kun Tennant ei ole valaisemassa tilaa hymyllään...) Onko joku muu huomannut saman?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä