perjantaina 14.06.2013

Juu, Rose oli kyllä kaikinpuolin sexy, sympaattinen ja fiksu, Martha, nojaa...Donna, persoonallisen näköinen nainen,aikamoinen valittaja, Amy...ei oikein säväytä, Clarasta (Jenna-Louise Coleman) en vielä osaa sanoa mitään kun en ole nähnyt.
Mutta: kyllä River Songista olisi pitänyt saada Tohtorille pidempiaikainen matkakaveri, sen verran viehättävä ja ilmeikäs nainen on tuo Alex Kingston...kuin Satu Silvo ja Miia Nuutila samassa paketissa ja Riverin hahmo sekä nokkela että hyvin symppis:)
Nyt vaan odotellaan sormet ja varpaat ristissä että kuka pääsee seuraavana Tardiksen ohjaimiin, luin viikolla brittispekulaatioita jossa liikkuu nimiä niin Skyfall-leffan Q:n esittäjästä (Ben Kinnear) aina Helen Mirreniin(!) saakka, juu, tarjolla olisi eka nais-Tohtori, musta mies David Harewoodkin on mukana veikkauksissa.
Oma ehdokkaani edelleen Benedict Dumberbatch, vilasin hiljan Housea tuokion; Hugh Lauriekin voisi istua Tohtoriksi...
Gallup: onko kukaan raatilainen ikinä käynyt missään Dr Who-näyttelyssä, itse kävin katsomassa Lontoon jo edsmenneessä MOMI-museossa esillä ollutta näyttelyä 90-luvulla, esillä mm. luonnollisen kokoinen dalek ja Tardiksen ohjaamo, muistaakseni oli myös cybermieskin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä