lauantaina 15.06.2013

Nipotus alkaa: Uudeksi Tohtoriksi viikolla vahvimmin spekuloitu näyttelijä on RORY Kinnear (pitäisihän nyt DW-fanin tuo nimi muistaa!), joka esitti Skyfallissa Tanneria, M:n kakkosmiestä. (Q:ta taas esitti Ben Whishaw, mainio näyttelijä hänkin ja varmaan mainittu DW-spekulaatioissa.) Nipotus päättyy.
RK kelpaisi minulle Tohtoriksi oitis. Olen nähnyt hänet Hamletina NT Liven teatteri-broadcastissa; kyseinen esitys uusitaan tänä vuonna, ja se kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa jos on yhtään teatterista kiinnostunut ja jos Finnkino ottaa nämä juhlauusinnat ohjelmistoonsa. (Meinaavat muuten uusia myös B. Cumberbatchin ja Jonny Lee Millerin Frankensteinin.)
Harmi vain, että tällä hetkellä vahvin vastaspekulaatio sanoo, että RK-uutinen on tahallinen harhautus, jotta oikea uutinen pysyisi salassa hallittuun julkistamiseen asti... Mutta "In Moffat we trust", kuten on tapana sanoa.
Eilinen jakso oli "välifinaali". 6. ja 7. kausi esitettiin alun perin kumpikin kahdessa osassa, osien välissä oli usean kuukauden tauko. Voimme kuvitella miltä tuntui odottaa jatkoa, kun seuraavan jakson nimi oli mitä oli.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä