You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

keskiviikkona 19.06.2013

OOH! Alex Kingston...mikä nainen, eilisjaksossa friidu veti kyllä sellaisella meiningillä että paikka seuraavaan Tarantinon leffaan olisi selvä kuin läkki, haloo, Quentin!
Prätkä, 2 konekivääriä ja ehtoisa nainen prätkän seljässä, siittä se lähtee.
Menetin sydämeni Alexille vuosia sitten Teho-osastossa, Elizabeth Cordayn hahmo oli sekä kaunis, fiksu ja sympaattinen, omasi myös todella lujan oikeudentunnon.
Simpsakka kukkamekko ja korkkarit päälle ja suuntana Männistön lava Kellokoskella jussinaattona, luulen että Alexilla kävisi kyllä flaxi...
Odotin eilisjaksosta enemmän natsi/huumori-meininkiä, se että Hitler puhui enkkua oli hassua, miksei reilusti Auf Deutsch?
Tuosta olen samaa mieltä että viime kausilla Dr Who on muuttunut melko mutkikkaaksi sarjaksi,mieleen nousee välillä X-Men-sarjis loputtomine aika-ja rinnakkaismaailmahyppelyineen. Itse pidin eräistä ekan kauden jaksoista joissa Russell T. Davies pisti parastaan laittaen soppaan huumoria ja osuvaa satiiria, ei Moffat huono kirjoittaja ole, mistä todisteena Uusi Sherlockin mielenkiintoiset ja Holmes-mytologiaa tutkailevat tarinat.
Paras jouluspesiaali on ehdottomasti viimeksi nähty Christmas Carol, hienon tunnelmansa, dickens-henkisyytensä ja myös Katherine Jenkinsin kauniin laulun takia.Haloo kakkonen, tämä jakso on saatava kyllä juhlakauden ohjelmistoon nähtäväksi!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä