perjantaina 21.06.2013

Ompas hauska keskustelufoorumi tämä! Jos ylen ihmiset ovat kuulolla, niin saisiko toivoa Broadchurchia tai The Politicians Husbandia ohjelmistoon? T. David Tennant -fani
Mutta siis jaanpa nyt oman kokemukseni DH:sta jos ketään kiinnostaa. Tutustuin sarjaan vasta nyt tänä keväänä kun alkoivat tulla kakkoselta ja jäin koukkuun heti. Toki vanhana scifi/fantsuihmisenä tiesin jotain aiheesta etukäteen mutten ollut varautunut, millainen laatusarja on kyseessä.
Oli kieltämättä hieman hankalaa orientoitua Smithin esittämään Tohtoriin Tennantin loistavan suorituksen jälkeen mutta minusta Smith suoriutuu erinomaisesti. Kirjoitushan on muuttunut aivan toiseksi Moffatin otettua päävastuun mutta vaikka pidin RTD:n kausien katkeransuloisista ja sangen synkistäkin sävyistä (herramanjee ne neljä viimeistä spesiaalijaksoa, erit. Waters of Mars) niin yhdennentoista myötä tuli sangen yllättävä ilmiö; kuusivuotias tyttäreni ihastui Tohtoriin. Pieneen mieleenikään ei olisi tullut antaa tyttäreni katsoa aikaisempia jaksoja mutta puolivahingossa annoin hänen katsoa The Beast Belown ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tarinankerrontahan on sadunomaista ja juonenkäänteet yllättäviä ja fantasiamaisia. Lisäksi jaksoissa on paljon lapsia ja lapsenomaisia piirteitä (kukapa lapsi ei rakastaisi kerrossänkyjä, hei haloo!) joten ei ole ihme että se uppoaa lapseen (ja lapsenmieliseen).
Tiedän että saan osakseni paheksuntaa koska annan pienen lapsen katsoa DH: ta mutta mikään ei ole niin ihanaa kuin sohvannurkassa kainalokkain katsoa uusinta jaksoa (jota aina odotetaan innolla!) yhdessä ja sitten keskustella jälkeenpäin ja pohtia, mitä oikein tapahtui ja miksi. Haaveissani on että jonain päivänä matkustettaisiin Britteihin DH pyhiinvaellukselle yhdessä.
Onneksi on Netflix ja Youtube josta voin katsella ihanaa "omaa Tohtoriani" niin paljon kuin haluan! Herra Smith on selvästi nuorison suosikki. :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä