lauantaina 22.06.2013

Mukava nähdä että täällä on elämää. :)

Haluan vielä palata Amyn kaksoisolentoon. Olin ällikällä lyöty, kun Tohtori sulatti Amyn kudoksesta tehdyn kaksoisolennon Melkein ihmisiä-jakson lopussa. En todellakaan arvannnut etukäteen. Mitä luulette, missä vaiheessa tarkalleen vaihto on tapahtunut. Ensimmäisen silmälappunaisen esiintymisen muistan seiska kauden toisessa osassa Kuun päivä. Siinä Canton ja Amy etsivät avaruuspuvussa ollutta tyttöä orpokodista. Oliko vaihdosta vihjeitä aikaisemmin?

Yllätyin myös siitä, että Tohtori oli niin valmis tuhoamaan Amyn kaksoisolennon. Okei, kaksi Amya olisi hiukan hankalaa tarinan kannalta, mutta tehtaassa Tohtori korosti kudoksen tietoisuutta ja siitä luotujen henkilöiden oikeutta olemassa oloon.

Itse hyppäsin Tohtorin matkaan neljännen kauden puolivälissä ja koukutuin nopeasti. :) Viidennen kauden alkaessa jurotin pari viikkoa, kun uusi tohtori ja kaikki muutokset tuntuivat niin väärältä. Mutta kahdessa viikossa (oli n. 10 jaksoa) kiinnyin Tohtoriin nro 11, Amyyn, Roryyn ja River Songiin. Nyt suren jo etukäteen tulevaa eroa Rorysta ja Amysta.

Kiinnostaisi tietää seuraatteko jotain Doctor Who-sivustoa. Innostuksen alkuvaiheessa etsin Doctor Who juttuja sieltä ja täältä, mutta nyt haluan välttää spoilereita niin paljon, että se huvi on pilattu. Tiedän jotakin tulevasta, enkä haluaa tietää yhtään enempää mitään varmaa. Spekulointia sen sijaan harrastan mielelläni. Jakson katsomisen jälkeen käyn lukemassa Guardianin sivuilta blogia, jossa seurattiin Doctor Whota jakso jaksolta. Omia rektioita voi sitten verrata toisten kommentteihin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä