perjantaina 28.06.2013

Olen seuraillut tätä kommentointia/keskustelua jo hetken, mutta nyt vasta kirjoittelen.
Tutustuin Doctor Whohon viime kesänä Kympin aikaan, mutta vasta tämän vuoden jaksoja olen kunnolla seurannut ja kaikki katsonut. Vaikka Kymppi onkin ensimmäinen Doctorini, tulin siihen lopputulokseen, että suosikkini on 11. Hänen jaksot ovat olleet niin iloisia (ei tietenkään kaikki tai kokoajan) ja on jotenkin mukava ja hauska kaikenkaikkiaan, kun taas 10 oli synkempi, ainakin mitä olen nähnyt. Mutta tietenkin pidän myös Tennantin Doctorista! Pidin 11sta heti regeneroitumisen jälkeen, ja hänen 1. kokonainen jakso vahvisti mielipiteeni. Ja tietenkin on surullista kun regenroituminen jouluna tulee.
Jos vaihtoehdot seuraavaksi Doctoriksi ovat joku vanhempi tai sitten Colin Morgan, niin olen kyllä täysin Colinin puolella. Ei sinänsä, mutta tahtoisin Doctorin pysyvän melko nuorena. Tavallaan en tahtoisi Colinia Doctoriksi, koska tiedän hänet jo Merlinistä. Kiva hän kyllä on, mutta toivoisin Doctorin rooliin jotakuta, ketä en alunperin tunne. Vähän kuin Matt Smith, joka oli minulle täysin vieras ennen Doctorin roolia.
Companioneista pidän Amysta ja Rorysta ehkä eniten, vaikka Roryn ihmepelastumiset ja Amyn pelastamiset toistuivat liiankin usein. Ja on hienoa, että he eivät eronneet Doctorista surullisesti.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä