sunnuntaina 30.06.2013

GALLUP KAUDESTA 6

Mikä oli teistä paras jakso(t) tai kohtaus kaudella kuusi? Toivottavasti moni vastaa, vaikka seiska kausi alkoi jo pyöriä. Olisi hauska kuulla, miten erilaisi mielipiteitä meillä on. :)

Itse pidin kaudesta kuusi todella paljon ja olen muutenkin niin innoissani sarjasta, että kriittistä analyysiä on turha täältä odottaa. :)

Pidin kaikista jaksoista, joissa kerrottiin River Songin tarinaa. Hän on minusta aina ollut kiehtova ja vaikuttava hahmo. Mitä enemmän olen oppinut hänen menneisyydestään sitä enemmän häneen on tullut myös surullisuutta. On myös ollut ihanaa seurata Tohtorin kasvavaa kiintymystä River Songiin, mikä alkoi jo tietysti kaudella 5.

Näistä jaksoista parhaiten jäi mieleen HYVÄN MIEHEN SOTA(A good man goes to war). Eeppinen ja mahtipontinen jakso, joka oli täynnä hienoja kohtauksia ja henkilöitä. Värikästä katsottavaa, kuin seikkailuelokuva puristettuna kolmeen varttiin. Hienoja hetkiä: Rory toimittamassa Tohtorin viestijä, Dorian Maldavar sulkemassa kapakkaa ja kaikki kohdat, joissa Tohtori on mukana. Myös seuraava jakso Surmataan Hitler! oli hyvä. Vaikka pääaihe oli synkkä, Tohtorin murha ja River Songin syyllisyys, jakso oli suurimmaksi osaksi komediaa jopa farssia. Osui ja uppos.

Itsenäisistä tarinoista pidin eniten jaksosta PAREMPI PUOLISKO (Doctor's Wife). Tietoisen asteroidin maailma oli kuvattu kauniisti. Hämärässä valossa nähtiin korjailtuja ihmisiä sekä Ood elämässä TARDISien kaatopaikalla. Kauniin kuvauksen lisäksi sain uutta tietoa TARDISiksen ja tohtorin historiasta. Tuli selväksi kuinka tärkeä TARDIS on Tohtorille, ainoa todella pysyvä asia hänen elämässään. Toinen suosikki oli Sulkemisaika. Tässä jaksossa vetosi jälleen huumori ja Graig oli mukava tavata uudestaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä