sunnuntaina 30.06.2013

Kuutoskaudelta oma suosikkijaksoni oli 'Closing Time'. Jäi mieleen ensinnäkin siksi, että koin tämän jakson käsikirjoituksen ja ohjauksen kauden parhaiksi. Oli tietysti myös kiva nähdä Craig Owens ja kybermiehet uudelleen. Katsomiskokemukseen taisi vaikuttaa myös se, että olin pettynyt niin moneen aikaisempaan kuutoskauden jaksoon, että tämän jälkeen olin kerrankin aidosti onnellinen. (Tosin kybermiehiä olisi saanut näyttää enemmän ja tarinaa olisi voinut kuljettaa pidemmällekin.) Kaiken kaikkiaan ihana ja onnistunut comic relief muuten rankassa skenessä!

Suosikkikohtaukseni oli jaksossa "A Good Man Goes To War", kun jakson lopussa River Song ilmestyy mestoille ja Tohtori hermostuu. Vaikuttavan kohtauksesta teki upea näyttelijäntyö ja ihan älyttömän siisti musa. Hieno lopetus jaksolle ja Riverin henkilöllisyyden paljastuminen lunasti odotukset.

On nyt pakko kysyä tässä, kun rupesi vähän harmittamaan... Mutta mitkä fiilikset teille jäi Riverin ja Tohtorin "häistä"?

Täytyy tunnustaa, että mulla oli odotukset aika paljon korkeammalla. En nyt mitään megahäitä odottanutkaan, mutta tunteiden tasolla olisi ollut kiva nähdä ensin Tohtorissakin jokin selvä muutos. Naimisiin meneminen tuskin on mikään iisi juttu Tohtorille. En ole vielä nähnyt sitä paljon puhuttavaa rakkautta Tohtorin suunnalta, mitä toisaalta Rosen kanssa oli ilmiselvää. Tohtorin tunteet Riveriä kohtaan näyttävät mun silmissä vielä olevan täysi mysteeri.

Toisaalta. Moffat vetelee aina sillä isolla pensselillä ja jättää yksityiskohdat väliin. Mutta jos miettii pidemmällä tähtäimellä, niin ilman yksityiskohtia ei isot rakennelmat kanna kauheen pitkälle. Yksikin puuttuva ruuvi voi koitua virhearvioksi Tohtorin aikajanalla.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä