sunnuntaina 30.06.2013

River Song: Moffat on itse sanonut jossain haastattelussa, että hänen mielestään River on edelleen elossa siellä kirjaston tietokoneessa, koska hänestä on siellä tallessa kaikki oleellinen, tietoisuus ja muistot, ja jos ei (kuten hän, Moffat siis) usko sieluun, niin silloinhan tietoisuus riittää elossaololle. Tai jotain sinnepäin.
Miksei Riveriä sitten voinut palauttaa kuten muita kirjaston asiakkaita? Minun mielestäni syy on siinä, että River tallennettiin kirjaston muistiin kuoleman jälkeen, muut ennen kuolemaa (ja silloin näiden asiakkaiden kohdalla "have been saved" tarkoittaa sekä tallennettu että pelastettu). Kuten muutkin arkeologiryhmän jäsenet, heidäthän ehti vashta nerada jyrsiä ennen tallennusta, he jäivät Riverin kanssa sinne "taivaaseen", se bimbo sai kauniit kasvonsa takaisin.
Riverin ja Tohtorin suhteestahan ei ole näytetty kuin murto-osa. Jossain vaiheessa joku totesi Tohtorille, että Riverhän on kaikki päivänsä vankilassa, johon Tohtori vastasi, että joo, mutta yöt onkin sitten ihan eri asia...

Oli muuten rankkaa odottaa potkupallon loppumista, että pääsi laittamaan jouluspesiaalin tallennukselle - arvasin, että jatkoajalle mennään, mutta oliko pakko olla rankkarikisakin vielä. Edes Shakira katsomossa ei paljoa huvittanut.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä