maanantaina 01.07.2013

Uusintatoiveista: Valitettavasti tässä kohtaa meillä ei ole mahdollisuutta uusia noita jaksoja, joissa oli HD-kanavalla häiriöitä. Meillä on kuitenkin vielä yksi esitysoikeus koko sarjaan ja kuten jo aiemmin täällä keskustelussa todettu suunnitteilla on uusia sarja uusitaan alusta asti ensi vuonna.

Jaksot ovat nyt Areenassa katsottavissa, ei toki valitettavasti ollenkaan HD-tasoisena, mutta tarinasta ja ohi menneistä repliikeistä saa selvää. Titanium, pikaisen tarkastukseni mukaan vaikutti, että Areenassa tekstitys on ok, joten kannattaa koikeilla ohi mennyttä pätkää sieltä..

50-vuotisspesiaalista.. Samoin kuin olemme luvanneet lähettää uusimman kauden ensi vuonna, niin otamme selvitykseen myös tämän spesiaalin esittämisen. Mitään sen tarkempaa ei tässä kohtaa pysty sanomaan, mutta asiaan palataan varmasti myöhemmin!

Pondin elämää oli tosiaan koko sarja yhdessä viime perjantaina.

I <3 Matt Smith: Hyvä huomio! Vaihdetaanpa sinne Matt Smith toiseen kuvista.. David Tennantkin liittyy tuohon artikkelin juttuun, joten en poista häntä kokonaan.

Elisa, kokeilepa googleen hakusanaksi vaikkapa Doctor Who DVD. 1. tuotantokautta ainakin näytti olevan muutamassakin nettikaupassa. En valitettavasti itse ole mikään asiantuntija tässä asiassa ehkäpä joku muu täällä tietää enemmän. Ja kuten jo yllä totesin, meillä on aikeissa ostaa seuraavakin kausi ja lähettää se ensi vuonna. Sen tarkemmin ei ole tässä kohtaa tietoa aikataulusta tms.

Titanium, ensi vuoden uusinnoista saatte varmasti tarkempaa tietoa myöhemmin kun aikataulut ja muut tarkentuvat. Mutta käsittääkseni juurikin niin.

Ari, ohjelmasijoittelu ei ole yksinkertaista, mutta tähän kohtaan on saatu Tohtorin seikkailut sopimaan. Ikärajojen puolesta tuo kello 18 on ok lähetysaika - loppu vastuu lasten tv:n katselusta on vanhempien..

Tsuua / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä