maanantaina 01.07.2013

Kuutoskaudella tykkäsin itsekin Closing Timesta, samoin kuin vitoskauden The Lodgerista, joissa nähtiin samat hahmot (ihana James Corden vähän reppanana nössömiehenä). Molemmat Gareth Robertsin kirjoittamia, joka on mainio noissa komediallisissa jaksoissa.

Aiemmista kausista en voi ehkä antaa mitään objektiivista arviota, koska Davidtennant. Kirjasto-tuplajakso on kyllä omissa suosikeissani myös. Ja Don't Blink! Muistan olleeni sen jälkeen ihan liekeissä siitä, että televisiossa voidaan esittää mitään niin tehokasta.

Bannakafalatta (allekirjoitan muuten kaikki nuo suosikkikohtauksesi!): 50-vuotisspesiaalin Kymppi-Tohtorin on spekuloitu olevan "oikea" versionsa, lähinnä sen perusteella että ennakkokuvissa Tennantilla on päällään ruskea puku (ja rinnakkaistodellisuuden Tohtorillahan oli sininen). Miksei rinnakkaistodellisuuden Tohtori olisi tietysti sittemmin ostanut lisää vaatteita... :) BBC:hän on ollut kaikkien jaksoa koskevien yksityiskohtien suhteen hyvin salamyhkäinen. Eli kukaan ei taida vielä tietää, korjatkaa jos olen väärässä?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä