maanantaina 01.07.2013

"mielestäni Amylle on annettu turhan iso rooli, se alkumonologi ja kaikki."

Vähän myöhään kirjoittelen vastineeni, mutta menkööt kuitenkin kun aihe ei ole sellainen etteikö siitä voisi jatkaa tauonkin jälkeen..

Alkumonologista voi ehkä olla montaakin mieltä.. Itse olen ehkä lähinnä hieman kyllästynyt siihen niin monen toiston jälkeen. Toisaalta, ehkäpä tarkoituksena on selittää mahdollisimman lyhyesti vähän mistä sarjassa on kyse, että mahdolliset uudet katsojat pääsisivät sisään juoneen.. Se onnistuuko ko. monologi siinä on taas asia erikseen. Toisaalta ymmärrän ettei sellaista ole helppo tehdä, kun on ~miljoona tapaa millä sen saa menemään väärin. Varmaa on kuitenkin se, että jokainen uusi katsoja on sarjalle hyväksi, etenkin kun ottaa huomioon että katsojaluvut ovat kuitenkin viimekädessä se asia joka pitää sarjat hengissä (tai lopettaa ne).

Amyn roolin suuruus noin muuten on sekin asia josta voisi varmaan väitellä pitkäänkin. Ehkäpä hänen rooliaan osin suurentaa se että Tohtorikin on aika uusi. Mutta minulle ainakin olennaista on se, että Amy ei ole pelkästään perässävedettävä lavaste, tai jokin muu turha uhri ja äänitehoste, vaan kuitenkin ainakin jossain määrin aktiivinen toimija ja välillä suorastaan korvaamaton apu. Tosin, totta on sekin, että Tohtori on se todellinen päähenkilö, ja matkakumppaneiden kuuluu tarvita Tohtoria, ja mielestäni Amy toteuttaa tätäkin ainakin omasta mielestäni riittävästi. Epäilemättä olisi olemassa mahdollisuus parempaankin toteutukseen, mutta minun on vaikea keksiä mikä se olisi (kunnes tuotantotiimi sen minulle näyttää ;) )

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä