maanantaina 01.07.2013

"Hiukan ihmettelen universumin/ajan/Hiljaisuuden toheluutta, kun robottitohtorin kuolema meni täydestä, mutta sopii mulle. :)"

Täti, et ole ainoa.. Varmaankin jotakuinkin kaikille faneille oli helpotus kun Tohtori selvisi tilanteesta (ei sillä etteivätkö fanit olisi osanneet odottaa jotain ratkaisua, mutta kuitenkin).. Mutta ratkaisu on silti ehkä hieman ontuva. Tesalect-alus voi ehkä olla Tohtorin näköinen, mutta eikös Tohtori "tapettu uudestaan" kesken regeneraation? en ihan usko että Tesalect osaa matkia sitä.

Ehkä tämä selittyy jotenkin sillä, että tapahtumien ensimmäisessä versiossa Tohtori todella kuoli. Mutta sitten tapahtumat "kirjoitettiin uudestaan", niin että Tohtori vaihtui Tesalect-kopioon, eikä se kuollut kahdesti, niinkuin ajan herrat.

Silti loppuratkaisu tuntuu ehkä hieman kummalliselta ja mahdoton tilanne loppujen lopuksi sivuutetaan melko heppoisen tuntuisella konstilla.. Vaan eipä silti, en valita. Niin sanotusti matkan varrella riitti kuitenkin paljon jännitystä ja epätodellisen hauskojakin hetkiä, kuten esimerkiksi ne "vasta-aineet".. "You will feel a slight tingling sensation...and then death."

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä